Kanada Öğrenci Vizesi
  • Merhaba benim ufak bir sorum olacak.
    Ben 4 veya 7 aylık bir dil eğitimi düşünüyorum. öğrenci vizesi için de 6 ayın üzerinde bir eğitim olması gerekiyormuş.
    Bu doğrultuda ben 4 aylık bir kabul mektubu aldım dil okulumdan .

Ve niyet mektubuma şöyle bir ibare ekleyeceğim.
    ''Tam olarak kaç ayda dil eğitimini tamamlayacağımı tahmin edemediğimden ilk etapta 4 aylık bir eğitime kaydolacağım. Ulaştığım seviyeye göre ise eğer son kuru bitirdiysem 3 ay boyunca bir dış ticaret kursuna gideceğim. Eğer bitiremediysem dil okulumun süresini 7 aya uzatacağım.'' Diyerek 7 aylık bir öğrenci vizesi talep edeceğim.

Niyet mektubumun ve evraklarımın titiz bir şekilde hazırlandığını düşünürsek büyük bir riske girmiş olur muyum acaba.
    Tecrübelerinizi çabucak paylaşırsanız çok sevinirim. Çünkü birkaç gün içinde vizeye başvuracağım..
  • vizeni alabildin mi ?
  • öyle yapmak yerine direk 7 ay başvurup erken bitirirsende dil okulundan paranı geri almayı neden denemiyorsun? konsolosluklar öyle belkilere pek ilgi göstermez ve direk 4 ayı basar gönderir sonra uzatamazsın da geri dönmek zorunda kalırsın.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!