Sağlık raporu
  • Merhaba ben ve eşim Quebec kalifiye işçi statüsünde Kanada'ya gideceğiz. CSQmizi aldık ve federal başvurumuzu yaptık, sağlık raporu için bugun Amerikan hastanesine gittik. Hastanede psikolojik olarak tansiyonum yükseliyor, bugün de aynen oyle oldu ve doğru ölçüm alamadılar, tansiyon hastası yazacagız dediler.

Halbuki tansiyon hastası degilim ve başka bir hastalığım da yok. Bunun yanında kreatinin testi de istediler. Oradaki hemşire kreatinin testinde sorun çıkmazsa tansiyon problem olmaz dedi ki orda da problem olmayacaktır. Kreatinin testi tansiyonun böbrekleri etkileyip etkilemediğini gösteren bir test. Ancak ben emin olamıyorum. 3 senedir göçmenlik için uğraşıyorum. Tansiyon hastası diye reddedilebilir mi başvurum? Sonuçta bulaşıcı bir hastalığım yok. Ama 26 yaşındayım ve bu yaşta tansiyon hastası gibi gözükmem sonucu etkiler mi?

Teşekkürler.
  • tansiyonun sonucu etkilemesi biraz utopik geldi bana.
    ben de tansiyon hastasiyim bu arada. hastanedeki tek bir olcumle hipertansiyon teshisi koyan doktoru anlayamadim ben. duzenli kontrol gerek. hatta beyaz onluk sendromu sebebiyatiyla benim doktorum hep evde kendi basima olcup kaydetmemi oneriyor zira kendisini ziyaret ettigimde tansiyonum hep oldugundan yuksek cikar.
  • Benim eşimin de tansiyonu birkaç kez ölçüldüğü halde yüksek çıkmıştı Amerikan hastanesinde, ancak küçük tansiyonu normal olduğu için tansiyon problemi yok yazılmıştı. Bence dert etmeyin, test sonucu zaten sorunu çözer.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!