Kanada'dan Turkiye'ye nakliye, kargo vs.
  • Acil olarak olaganustu bir durum nedeniyle Turkiyeye dondum..
    ve kisisel esyalarimin bir cogunu Torontoda biraktim. arkadasim bu esyalari
    benim icin yollayacak. Yaklasik 4 buyuk bavul civari..

Bunlari en ekonomik nasil Turkiyeye getirtebilirim? olumlu bir deneyiminiz olan yada bildiginiz bir kargo sirketi var mi?

Turkiyeye gelecek biriyle getirtme yada konteynir paylasma yontemleri tercihlerim disinda, cunku cok uzun zaman alacaktir.

Yardimci olursaniz sevinirim..

Hepinize Tesekkurler....
  • ErincErinc
    Yönetici
    @sec lütfen forum kurallarını okuyunuz. Baslikta "acil" kelimesini kullanmak yasaktir. Az once duzelttim, tekrar degistirdiniz.

Kargo pahaliya gelir. Konteynir zaman alir ve cok ta ucuz olmaz. Gelen arkadaslariniz varsa rica etmeniz en buyuk sansiniz.
  • kusura bakmayın, bilmiyordum. sizden de ricam eger bu konuda bilginiz yoksa lutfen cevaplamayınız. uyarınız yeterlidir. nakliye firmalarından ve havayollarının kargolarından tecrubesi olanlara sesleniyorum. sanırım seslenmek istediğim kitlenin dısındasınınız SAYIN Erinc.
  • ErincErinc
    Yönetici
    Bu forumda kimin yanıt verebileceğine siz karar veremiyorsunuz. Özgür bir ortam burası, yanıtı beğenmezseniz teşekkür edip, daha faydalı yanıt beklersiniz.
  • pozitif dusunce kazanir.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!