Davet mektubu onayı
  • Arkadaşlar merhaba,

Arkdaşım bana bir davet mektubu yazdı.Burada danışman firma davet mektubunu orada "commissioner for oath " tarafından onaylı olması lazım dedi.Arkadaşa anlattım ama oda anlamadı. Bu konuyla ilgili yardımcı olabilirmisiniz Şimdiden teşekkürler.
  • Arkadasinizin konuyu anlamamasi konusunda size nasil yardimci olabiliriz?
  • nasıl izah etmeliyim gideceği yer neresi olmalı anladığım kadarıyla noter onayı gibi bir olay fakat anlamadıı :)
  • @fercedes
    Arkadaşınızın size yazdığı davet mektubunu turistik vize için mi kullanıyorsunuz.
  • Documents which need to be sworn or notarized require the services of a lawyer eligible to practice in the Province of Newfoundland, a Commissioner of Oaths or in the case of notarized documents, a Notary Public. Most law firms have Notary Publics available to provide these services.

The Office of General Counsel for the University can provide these services for documents required for University-related business. Please call 709 864 6481 to make an appointment.

If affidavit and notary public services are required for personal business, please consult the Yellow Pages for listings of lawyers in your area.
  • arkadasiniz universite ogrenciyse, universite icinde ucuza halledebilir.
  • Bana göndereceği davet ile turislik vize başvurusu yapacağım fakat "commissioner for oath" tarafından onaylı olması gerekliymiş.Arkadaşa anlattım ama anlamadı nereye gitmeli bunun için nasıl izah etmeliyim bilemedim.
  • yukarda yapistirmistim halbuki canim.
    avukata gidip 'commissioner for oath' 'notarize' anahtar kelimelerini kullanirsa sorun hallalocak gibi. bir kagida yazip avukatcigima uzatabilir de dilsiz ise.
  • Arkadaşım Ottawa da ikamet ediyor.Yazınızı kendisine gönderdim.Umarım hallolur.
  • @fercedes
    Bu davetiye ile kolaylıkla ankaradan turist vize alinabiliyor mu. bilginiz var mi.
  • Bende olayın en başındayım ama bildiğim tek şey görevlilerin ikna olması :)
  • Msn adresi verir misiniz uygunsa görüşürüz.ben de yakında kanadaya gideceğim.
  • Msn adresim fercedes@hotmail.com
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!