kanadam.com ankara ve izmir ofisleri
  • kanadam.com un ankara ve izmir ofislerinin iletişim bilgilerine nereden ulaşabilirim?
  • ErincErinc
    Yönetici
    Merhaba. İletişim adresimizden bize ulaşırsanız, size en yakın temsilcimizin ofis iletisim bilgilerini ulastirabiliriz.
  • merhaba erinc bey tesekkürler. verdiğiniz linkten yazdım. ne kadar sürede geri dönersiniz. ankara ofisinizde işlemlerime başlamak istiyorum.
  • saniyorum ki ankara'da ofis yok.
  • stjohns izmir'de var mı peki? sadece istanbul'da mı var?
  • sadeca vancouver diye biliyorum.
    ofis olarak tabi. ofis olmadan da temsil edilebilirsiniz :)
  • yani sadece internet üzerinden mail yoluyla danışmanlık hizmeti verecekler işlemleri türkiye'de kendim mi yürüteceğim?
  • formda yazdiginiz bilgiler dogrultusunda geri doneceklerdir.
    benim anladigim kadariyla turkiye icinde de temsilciler var ama ofis olarak gidebileceginiz bir adres yok. yani yuzyuze iletisim kurabileceginiz birisi olacaktir umarim.
  • evet yazdım forma ama iki gün kadar oldu hala cevap alamadım. ofis olması önemli değil tabi de burda bana özellikle niyet mektubum konusunda yüzyüze yardımcı olabilecek bir temsilcileri vardır düşünüyorum. tesekkür ederim stjohns. siz kanada'da mısınız? kanadam.com ile mi gittiniz?
  • ofis olmadan bu işler zor bizim insanımız yüz yüze görüşmek ister tanışmak ister. türkiye de ofis varsa kanadam.com un ziyaret etmek isterim.
  • ErincErinc
    Yönetici
    Arkadaslar Istanbul, Ankara ve Izmir'de ofis ve temsilcilerimiz vardir. Bize ulasan arkadaslari bu ofislere yonlendiriyoruz.
  • merhaba erinç bey iletişim bölümünüzden yazdım size ama henüz bir mail gelmedi temsilcileriniz ile ilgili.
  • ofisler ne ile ilgili çalışıyor eğitim danışmanlığı mı sadece yoksa vize işleri de var mı ?
  • cranberry benim bildiğim kadarıyla her ikisi için de yardımcı oluyorlar.
  • ofislerin adres/telefonlari burada yayinlanabilir mi? web sitesinde bulamadim.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!