arkadaslar torontoda 1+1 hersey dahil ikinci kat mustakil ev york universitesine ttc ile 40 dk ka mesafede yer keele and lowrence da , ilgilenen arkadaslar a duyurulur..
arkadaslar merhaba, esimle birlikte mayis eylul arasinda toronto da olmayi planliyorum, sizce toronto nun hangi bolgesinde yasamak daha guvenli ucuz olur. Bir de bildiginiz kirasi uygun bir ev var mi?
toronto nun north kismi aileler icin daha uygun benim gozlemledigim kadariyla.biz lawrence civarinda da oturduk bu bolgede gayet guvenlidir.kira olarak bu bolgelerde eve gore degismekle birlikte 1000-1500$ arasi ev bulunabilir.biz haziran ayinda Tr ye donuyoruz bu tarihte burda olursaniz ev esyalari konusunda yardimci olabiliriz.
merhaba, bilgi icin tesekkurler. biz su anda victoria 'yiz burada 700 cad kira veriyoruz. toronto da bu rakamlara ev bulmaz cok mu zor? cunku 1000- 1500 bizim butcemizin cok uzerinde...
mrb. bende torontoya gelmek istiyorum ve arada ev bakiyorum ama bolge dagilimini gosteren harita bulamadim. vancouverda neresi zone 1, zone 2... vs biliyorum torontoyu hic bilmeyince ev baksamda craiglist falan olmuyor ? bolge haritasini bulan varsa linkini gonderebilri mi ? yada kiralik odasi varsa bilgi verebilir mi ? t.ederim
Zeynep Merhaba ev eşyalarını almak konusunda sizinle görüşmek isteriz çünkü biz de haziranda eve cıkıyoruz eşimle ben.mail adresim yancyoneil@gmail.com görüşmek üzere.
@aksi, 1000 dolarin altinda bulacaginiz evler oturulmaz derecede ya da kotu semtlerde olur. Toronto'da kira icin en az 1000dolar gozden cikarilmali aklinizda bulunsun bu rakam...
mesela Sherborne and Dundas civarinda ya da kuzeyde Jane ve cevresi (York Universitesi ve cevresi de dahil), Weston Rd (sokakta yuruyen insanlardan korkabilirsin), Lawrence W, Finch caddelerine yakin yerlerde ucuz ev bulursunuz ama yasayabilir misiniz o ayri... bu tekinsiz diye adi gecen yerlerin listesi uzar gider koca sehir iste iyi yerleri de var kotu yerleri de...
diger bir secenek te basement kiralamak ama basementta yasamak rahat olmayabilir...