Kanada'ya Uçak Bileti
  • Kanada'ya en uygun bilet olarak 868 EURO gibi bir fiyat çıkarttılar. British Airlines london aktarmalı. Gidiş ve Dönüş. İstanbuldan kalkacak. Sizce bu fiyat nasıl? Daha uygununu bulma şansım varmı? Teşekkürler.
  • Fiyat normal, expedia dan da kontrol edin.
  • hangi tarihler arasi icin bu fiyat. Ocak gidis subat donus icin thy'dan 650cad'e aldi benim arkadasim.
  • Sn doruk merhaba,

Sanırım o Kanada-Türkiye parkuru ve IT bilettir. CAD dediğinize göre.
    Ama yukarıda bahsedilen Türkiye-Kanada-Türkiye. O nedenle Euro ve fiyat da makul görünüyor.
  • Tarihe göre değişir iyi yada kötü oluşu, şubat gidiş mart dönüş 522€ diyor ekobilet.com (delta airlines)
  • Sayin akita, yok degildi ben sadece cad fiyatini soyledim. O zaman arkadasim tl olarak aldi. Tr-can-tr.
  • Sn Doruk,
    Demek ki 1 aylık IT bilet. Tabi ki çok çok uygun bir fiyat.
    Çoğu zaman amerika aktarmalı biletler daha uygun olabiliyor.
  • 26 Şubat gidiş
    11 Ağustos dönüş
  • Bu arada bileti kestirmiş bulunuyorum 27 şubatta kısmetse vancouver da bir yerlerde olmayı umuyorum homestay henüz belirlenmedi :) Girmişsede girmiştir artık yapacak birsey yok :)
  • @unforgivengin bende vancouver a 19 şubatta yolcuyum kısmetse 2000 tl british airways londra aktarmalı gidiyorum.
  • Dönüş bileti içinde mi 2000tl. Çünkü benimde aynı fiyata geldi 2000tl civarında gidiş ve dönüş.
  • aynen öyle dönüşte 5 ağustos. senin program nasıl sadece dil okulu mu çalışmada var mı yoksa.
  • 3 ay hızlandırılmış dil eğitimi 3 ay ücretli staj yapıcam. saat ücreti 12 cad. senin nasıl bi program?
  • benimde ilk 6 hafta yoğun program dil eğitimi kalan 18 haftada seninki gibi çalışma.
  • Hangi kolej yada okul? English Bay College benimkisi. Birde sormak istedim toplam maliyet olarak ne kadar harcadın? Ayrıca Antalya tabanlı Access-Study şirketi aracılığıyla bu programa kayıt oldum ben.
  • English bay college benimkide..) toplam 11000 tl yi buldu vize ve uçak biletiyle beraber bu arada benm 2. vizede onaylandı.
  • Hemen hemen aynıymış. Ben şirket ile yönlendirildiğim için indirim alabildim. Benimde uçak bileti vize masrafafları dahil toplamda 9.000TL yi buldu.
  • Bu arada sen benden önce orda olacaksın :))) Ben 1 hafta sonra gelicem. İlk izlenimlerini yazarsın sen daha tecrübeli olucaksın sonucta :))
  • senin toplam fiyat iyimiş ya..yazmaya çalışırım..face var mı senin haberleşiriz olmadı gerçi orda aynı okulda olucaz illaki birbirimizi görürüz..)
  • Haberleşiriz ;) facebook.com/unforgivengin
  • @Cankrtls ve @Unforgivengin en yakin giden sizsiniz galiba tecrubelerinize ihtiyacim var
  • Ben bu pazar günü gidiyorum. Hemen akabinde okul başlıyor Pazartesi. Ama can şuan kanada da olması lazım henüz girip yorum yazmadı bende merak ediyordum :)
  • burda durumlar iyi ya alıştım ben kolayca homestay ailemde filipinli ama makarna tavuk felan damak tadımıza uygun şeyler yapıyorlar evde 6 öğrenciyiz bir türk arkadaş daha var ama pek görmüyoruz birbirimizi o çalışıyor.
  • Belki birinin işine yarar, diğer günlere baktım ama yok sanırım..

image
  • Çok iyi fiyat.
  • arkadaslar bu fiyati nereden buldunuz acaba cok cok iyi!?
  • www.ekobilet.com
  • tesekkurler ashes.
    ben baktigimda fiyatlar fazla oluyor nedense, bunu gorunce $ok oldum vallahi...
  • Birde bunu buldum, www.skyscanner.com azıcık daha pahalı ama tüm ayı ve o ayki en düşük ücreti görme gibi süper özellikleri var, bir inceleyin derim..

image
  • ashes,
    bunlara da baktim..
    ben bulamiyorum nedense:S
    eger seyahat etme durumun varsa bu biletlerden birini kacirmadan al derim.
    ben Turkiye'ye gidecegim mayis ayinda bilet bakiyorum ama pek uygun fiyatli yok internette. seyahat acentasindan sordum daha bekleyin fiyatlar dusecek diyorlar, halbuki hep cok onceden almamizi daha dusuk fiyatli olacagini soylerlerdi ama bu sefer tam tersini diyorlar hic bir sey anlamis degilim...
    KLM'den 900 kusur dolara buldum en dusuk fiyatlisi buydu
  • Sn UyuyanGuzel,
    Daha bekleyin düşecek fiyat diyen acenteniz bunu neye dayanarak söylüyor anlamak çok zor. Eski sistemler yok ki artık, sistemler artık uçak doldukça otomatik fiyat artışı yapıyor. Son dakika uçuş biletleri de avrupa için var ama bu tür uzun mesafe uçuşlarda çok mantıklı değil.
  • airtransat direk Istanbul'a yapilan ucuslarin fiyatlarini dusurecekmis yakin zamanda, sistemlerinde gorunuyormus ama aktif degilmiymis neymis vs...bakalim ne olacak...
  • bugun yine bilgi aldim, hala ayni sey soyleniyor Airtransat'in Istanbul'a direk ucuslari yuzde yuz dusecekmis...yakin zamanda bilet alacak olanlara duyrulur...
    sabirsiz biriyim beklemek istemiyorum daha fazla aslinda...
  • ben de hep ekobilet.com dan aliyorum genelde en ucuz orasi oluyor.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!