Su anda Ilac da dil egitimi aliyorum.Ardindan 6 aylik work permitim var.Calisip biraz para biriktirdikden sonra baska bir eyelette yuksek lisans yapmak istiyorum.Universite konusunda bilgisi olan arkadaslarin yardimlarini bekliyorum
Stjohns ben ne zmndir sana ulasmaya calisiyorum. Facebook:Ozgun Kizilkaya veya E- mail ozzgun@windowslive.com. Buralardan benimle iletisime gecebilirsen cok sevinirim
Zaten sorum kisa olacak burdan sorayim, Toefl skorumu bekliyorum haftaya cuma gunu elime gecmis olacak. Seneca Collage da Project management post grad yapacagim Ama senin konunu gordukden sonra Mun hakkinda arastirma yaptim hatta iletisimede gectim.Basvurular hala devam etmekte istedigim bolum icin Problem sudur ki GPA: 2.46 ve tekrardan dersleri almaya kalkarsam 2 sene kaybim olacak.Buna ragmen basvurup sansimi deneyeyim mi yoksa hic 80 dolarimdan almayayim mi?
ne yazikki basvurmaya bile yetmiyor bu ortalama. ANCAK, soyle bir yasanmis bir ornek var MUN'dan; ogrencinin notu 2.2 oldugu halde supervisor'i ogrenciyle calismak istedigine dair bir yaziyi dekanliga yazdi ve kabul edildi.
yuksek lisansina basladiktan sonra aldigin derslerden ortalaman 3un uzerinde olursa burs almaya da hak kazanirsin. ama bunlar hep profesorun seninle calismak isteyip istememesine bagli.
her zamanki gibi, gelecek nesillere onerim ne yap ne et turkiyedeki universitenden mezun olmadan 3.0gpa almadan gelme :)
Aynen oyle benim ki kurs temelli olacak anladigim kadariyla spesifik bi profesorle calismayacagim.Kurul toplayip her ay basvurulari inceliyolarmis. TOEFL :80 GPA:2.46 Eldekiler bunlar bi sekilde Mun a girmek istiyorum.Basvurumu online olarak yapicam guzel bi niyet mektubu referans mektuplari falan belki ise yarar.Sans eger universite icinde gorusulmesi gereken biri olursa sende yardim edersen sevinirim.
kurs bazli olacaksa ben olsam sansimi denerdim. burdan bisi yapmak gerekirse hallederim amma velakin 2 hafta sonra Calgary'ye tasiniyorum. eylul'de donecegim :)