ILAC dil okulu hakkında bilgisi olan arkadaşar!!!
  • merhaba ben ingilizce kursuna gitmek istiyorum 6 hafta kadar ilac iyi olduğunu söylediler ama daha sonrada çok türk olduğunu okudum ama her dil kursu hakkında olumsuz bi yorum okumak mümkün bana fiyatı çok uygun geldi o yüzden üstünde durdum buranın bilgilendrirseniz sevinirim
  • Siteyi biraz arastirirsan ilac dil okulu ile ilgili bir suru yaziya ulasabilirsin.Ben ilac ta 1 sene okudum hem vancouver sehrinde hemde toronto sehrinde.Merak etme fazla turk yok hem fazla turk olunca ne olucakki?Bizimkileride anlamiyorum hee onceden diyorsunuz fazla turk olmasin sonrada okulda turk cikmayinca forum sitesine yaziyolar cok yanliz kaldim arkadas ariyorum kanadada falan.ILAC okuluna gidin derim bilmiyorum hangi sehrine gidiceksiniz vancouvere gidiceksen zaten orda nerdeyse hic turk gormiceksin cogusu asyali olucak kore ve japon.Bide arap ve brezilyali cok oluyor.Ben 1 sene ilacta okudum 2 tane turkle tanistim o kadar yani neredeyse turk yok diyebilirsin.Okul olarak iyi okul
  • Sanirim Turk olmasin ki Turkce konusamayayim diye dusunmus.
  • Bir ara forumda bir arkadas, ilacta dersi bolup pazarkama yaptiklarini soylemisti. Eger oyleyse cok sinir bozucu.
  • Öncelikle herkeze slm, bu yaz kanadaya gelecegim dil okul araştırıyorum bir ingilizce temelim var, hangı dıl okulunu secmem gerektıgı konusuda karar veremıyorum aklımda lsc,EF ve eurocenter var tercih konusunda bana yardımcı olabılırmısınız acaba ozellıkle daha ınce gıdenler.
    Ayrıca collegelerın ve unı.dil programlarıda varmıs ama onlar hakkında bilgim yok bana önerebileceginiz bu yönde okullar varmı acaba.
  • ILAC ın colleglerle anlaşmaları mevcut yani dünya çapında tanınan bi dil kursu burdan alacağın sertifika senin heryerde işine yarayacaktır ki bu büyük bi artı . Colleglerle anlaşmaları mevcuttan kastım eğer eğitimine orda devam etmek istersen ve pre degre olursan ılacdan . Hazırlığı atladın gibi düşünebilirsin Kanada'da .
  • Dil okullarının universite ve kolejlerle anlaşmaları olduğu konusunda çok dikkatli olmak gerekli. Çünkü şöyle olabiliyor; X unıversıtesinin ya da kolejinin sadece a,b,c bolumleriyle anlaşması olup eğer sen başka bölüm okumak istiyorsan anlaşmamız yok deniyor. Benim tavsİyem eğer burada dil eğitimi sonrası bır kolej ya da unıversıtede egıtımıne devam etmek ıstıyorsan, istediğin kolej ya da unıversıtenın dil kursuna git bence sonradan daha çok zaman ve para kaybın olmasın....
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!