Homestay ile ilgili
  • Arkadaşlar homestay kalacağım yer belli oldu. Adres bilgileri geldi. Ama ben pek bilmediğim için Vancouver'da yaşayan olarak sizler bana bilgi verebilirseniz. Kalacağım yer güvenli midir mahalle yada bölge olarak. Downtown'a uzaklığı nedir? Ulaşımı nasıldır? Hayat nasıldır açıkçası orda merak ediyordum.
    Adres bu:

Family De Leon
    Comment
    Smoking allowed outside, central location and some Internet access.
    Address
    683 East 62nd Avenue
    Zip : V5X 2G3
    City : Vancouver
  • anaaa benim eski kaldigim homestay in oralar kanka buralar cok guvenlidir merak etme sen ben gecenin bi yarisinda tek basima yurudum oralarda hicbirsey gelmedi basima.Hey gidi gunler beee ne gunlerimiz gecmisti.Marine drive station a yakin senin homestay.Downtowna uzakligi 25-30 dakikadir.ulasimi once otobuse bineceksin bi 5 dakka falan ondan sonra skytrain diye tabir edilen trene bineceksin.Marine drive station,Langara station ve sanirim 8 tane daha durak var ondan sonrada downtowna gidiyon.Hayat pahalidir vancouverde.Birazda sana bagli eglenmem.Basarilar iyi yolculuklar
  • Pahalı olduğunu duydum ama açıkçası biraz sıkmam gerekicek para konusu sıkıntı :) güvenliyse rahat rahat çıkıp gezebilirim yürürüm fln dediğin gibi. Teşekkürler yorumun için ;)
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!