Merhabalar, sitenize yeni uye oldum ve kanadaya gitmek icin arastirma yapiyorum. Yukarda hatis in belirttigi sponsorluk basvurusu tam olarak nedir? Ogrenci olarak gidenlerde basvurabiliyor mu?
selamun aleyküm öncellikle bizi bu konularda atdınlatığınız için herkese tşk ediyorum
arkadaşlar ben kanadaya gitmek istiyorum daha açık konuşmak gerekirse kaçak olarak gitmek istiyorum sizden ricam ne olursunuz bana yardım edin çok kötü durumdayım ne olur yadrım edin şimdiden hepinizden allah razı olsun allaha emnaet olun
çok yerde araştırdım kolay kolay kabul etmiyorlar mültecileri
okuduğum bi yerde kabul görecek bi özgeçmiş olması lazımmış bunu bazı avukatlar yapıyor para karşılığı yani onalrın kabul göreceği şekilde yazıorlarmı lütfen bana yardım edin
benim oraya gitmem lazım ne olur yardım edin
A_lone_wolf_33 Merhaba, öncelikle durum ve pozisyonunuzu bilmiyorum ama yinede geçmiş olsun diyerek. Yardım talebinizi en azından irdelemek amacıyla biraz daha kendinizle ilgili detaylı bilgi vermeniz gerekli. Yani yardım edilsinde hangi şartlarda nasılı yapılandırmak yada olur olmazı karar vermek açısından. Ayrıca bahsettiğiniz '' Kaçak'' olarak gitmek gibi bir durum da söz konusu değil Kanada için.
tşk ederim ilgilendiğiniz için benim tam olarak söylemek istedğim mülteci olarak gitmek istiyorum bu durum çok zor biliyoeum ama nasıl ve ne yapmam geretiğini bana söylerseniz sevinirim tşkler
A_lone_wolf_33 Aynı konu ile ilgili detaylı bilgileri yine forum içinde arama yaptırarak bulabilirsiniz. Yada yine bu başlık listesinde Kanadaya İltica isimli başlıkta verilen linkte size neler gerekli oradan temin edebilirsiniz.