Giriş Yapılmadı (Giriş)
Merhaba!
Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Eğer hesabınız varsa, lütfen giriş yapın.
Eğer üye değilseniz, buraya tıklayarak yeni hesap açabilirsiniz.
    • CommentAuthormikro
    • CommentTime4 06 2008

merhaba arkadaşlar..

bir forumda kanadaya giden arkadaşların orada kalmak isteyince iltica ettiklerini duydum.. yani zaten hem tc hemde diğer yasalara göre iltica etmek suç değil, bizde böyle bir anlayış var orası ayrı mesele tabi.

oraya gidince iltica edebilirmiyim? kabul ederlermi? bildiğim kadarıyla kanada diğer avrupa ülkeleri gibi illa siyasi suç aramıyor ? bu konuda iltica etmiş arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim..

teşekkürler
    •  
      CommentAuthorErinc
    • CommentTime6 06 2008

Merhaba, iltica konusunda pek bir bilgimiz yok, fakat basvurmak icin iyi bir nedene ihtiyaciniz var ve hicbir basvurunun kabulu garanti degildir. Bu konuda deneyimli arkadaslar size daha iyi yardimci olabilir.
    • CommentAuthormikro
    • CommentTime8 06 2008

hmm..

peki çok teşekkür ederim...

askerliği vijdani red etsem kabul edilirmiyim acebağa :(
    • CommentAuthor44aysel
    • CommentTime5 08 2008

ben açıkögretim fakültesi bankacılık ve sigortacılık ögrencisiyim.evliyim.eşimde eczacı yardımcı teknisyeni.eşimle canada da çalışmak ve orada yaşamak istiyoruz.ne yapabiliriz.
    • CommentAuthormercan
    • CommentTime23 08 2008

mikro seni vatan haini :) hala tc vatandasisin :) once bi dil egitimine gel.bi calismaya basla.bi daha geri donmezsin olur biter.yani ben ole olcagini umut ediyorum :) eger red edebilirsen ben kasmiyim buralarda hic :)
    • CommentAuthortulay
    • CommentTime23 09 2008

slm ben açık öğretim fakültesi kamu yönetiminde okuyorum evliyim kanada okumak orda yaşamak istiyoruz ne yapabiliriz
    birde iltica konusunda bilgi almak istiyorum
    • CommentAuthormercan
    • CommentTime4 10 2008

abi sen hic ugrasma. gayim de kisaca daha inandirici olur. gelmende kolaylasir. gaylerin yasal olarak evlenebildigi ender ulkelerden biri bu. cok seviyolar yani gayleri. turkiyede bana saygi duymuolar rahatsiz ediolar de gel :)
Yorumunu gönder
    Kullanıcı adı Şifre
  • Yorumu biçimlendir