Arkadaşlar lütfen konularınızı uygun Kategori içerisinde tartışmaya açınız. Kanada'ya gitme tarihleri ile Kanada'da dil eğitimi konuları bir biriyle örtüşmemektedir. Böylece diğer kullanıcılar da aradıkları konulara rahat ulaşabilirler.
dilek bnde calgary ye once dıl okulu ardında da bow valley college a baslıycam umarım.. kanadam.com ıle basladım bnde ıslemlere... hangı dıl okulu bu arada senın?
bu arada arkadaslar ucaga bındıgımız andan ıtıbaren yasıycaklarım konusunda bıraz bılgı werırsenız sewınırım tecrubelı arkadaslar ozellıkle.ucakta doldurmam gereken form hakkında we ımmagrent burosnda ne yapmamız gerekıyo neler soruyolar nasıl cewaplamamız gerekıyo.bunları merak edıyorum?
ben geos okuluna gideceğim 8 hafta kalacağım...10 ağustosta başlıyor eğitim..calgary de ablam yaşıyor onun yanında kalacağım..şu anlık vizeden cvp bekliyorum...umarım en kısa sürede cevabı olumlu olarak alırım...inş. görüşmek dileğiyle....
cok tesekkur ederım.cok yardımı oldu.bıse sorucam yanlız.sımdı yanımda olması gereken ewrakların arasında okula yatırdıgım paranın makbuzu olması gerekıyormus.ben ıkıncı redımı aldıktan sonra red belgemle beraber okula baslangıc tarıhımı uzattırmıstım.elımdekı makbuzda ılk tarıh yazıyo yanı 20 temmuz.ama dedıgım gıbı ben 10 agustosa aldırdım baslangıc tarıhımı.problem olurmu olmazmı?
olmaz.ortada ödenmiş para var ise seni madur etmezler en kötü ihtimal okulunu arar ve sorarlar yada bunu sen istersin. sorun çözülmüş olur. O belgeyi al yanına ve önce birşey söyleme sormaları halinde açıkla durumu. Evrakalrını tek tek 1 kaç kez kontrol etmeni tavsiye ederim yani geride seni mağdur edecek bir şey bırakma birde her birinin 1 adet fotokopisini çıkar.
merak ettigim bir konu var. tecrubeli, bilgili bir arkadas yardim ederse cok memnun kalirim. diyelim ki ben ekim ayinda 1 yillik öğrenci vizesi aldim. ama kursa cesitli sebeplerden dolayi zamaninda gidemedim. kurs beni konsolosluga sikayet ederse (okula zamaninda gelmedi ) benim ögrenci vizem iptal olur mu?
kurs baslangicini ertelersem, yine burda 1 yillik vizem gecerli oldugu halde yine vize basvurusu yapmak zorunda miyim? benim aldigim vizeyi iptal etme yetkileri var mi?
arkadaşlar merhaba..5 ağustosta yaptığım başvuru sonucu 7 ağustosta vizem mng kargoyla evime geldi...bu kadar kısa sürede aldığım için çok mutluyum...dilek haftaya calgarydeyim..havalar nasıl :))