Selamlar
ben Londradan(ingiltre) yazıyorum agustos ayının sonunda Canadaya dil kursu yapmak için gelmek istiyorum burda 10 uncu aya kadar vizem var fakat kursum 28 agustosda bitiyo. Simdi kafama takılan bir kaç küçük sey kaldı yardımcı olabilirseniz mutlu olurum cunki burdan kendim basvurcam herhangi bir sirkete sormam gibi sansım yok.
-Oncelikle burdan basvuru yapmam bir sorun yaratırmı ve orda uzun süre kalma planım oldugu için gecen hafta pasaportumu 5 yıllık uzattım Türkiyeden bunlar vize görevlisinde yanlış bi izlenim uyandırırmı?
-Iş konusundada ufak bi sorum var eger 1 yıllık vizemi aldıktan sonra burdaki gbi ogrenci olarak haftada max 20 saat calışma hakkı elde edicekmiyim yoksa 1 yıl cepten yemekmi zorundayım? ingilizcem advanced düzeyinde ve fotografcılık yapıorum burda Vancouer veya Torontoda bu meslek populermi değilse iş bulmak sdc giderleri karsılamak için gercekten zormu?
aslinda teorik olarak baktiginda calisma hakkin yok..ancak fotografcilik gibi hem resmi olmayan hem yetenek bilgi gerektiren islerde rahatlikla calisabilirsin gibi gelior ama kacak calisacagini unutmamak suretle..cok ekstrem bir meslek yani kendini gelistirmek icin bile bedava calisabilecek bi nedenin var..yani en azindan yakalanma durumunda aciklayacagin sebep bu olur.. onun disinda cash alirsin parai kimsede farketmez...