McGill'de okuyan var mı?
  • Merhaba, ben McGill üniversitesinde master yapmak istiyorum.Bu konuda benimle deneyimlerini/bilgilerini paylaşacak olan var mı?
  • benimle de paylaşırsanız sevinirim ...
  • bence yapın. özetle fikrim bu
  • ya kanadadakı okulların cogu toefldan 100 ıstıo:( MCgill de sanırım. UBC ,Alberta vb...

resmen bunalıma gırdım ondan dolayı rotamıı amerıkaya cevırme olasılıgım var :( cok berbat durumdayım ..

ustelık gre de ıstıolar of offf nerden baslasam bana onerecegınız şeyler varmıı lüüttfeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen:(
  • Moralini bozma, TOEFL dan 100 almak gercekten mesakkatli bir is ama umidini kirma.

Diger bir sinavda IELTS, belki bunu deneyebilirsin. Genelde 6.5 yada 7 isterler bu sinavdan. Butun Kanada ve Ingiltere de gecer. TOEFL a gore cok cok daha kolaydir.

Ben TOEFL a 3 sene kadar once girdim ama gereken puani alamdim, ayni ingilizce seviyemle IELTS e girdim ve gerekli puani aldim.
  • Inanin forumlarin cogunu ilgiyle okumaktayim. cok tesekkurler bu site icin lakin, lutfen bu soruma cevap verin cunku cok ama cok onemli! Aklim cok karisti.

Notcanada.com ve canadaimmigrants.com da ingilizce yorumlar okudum, videolar izledim, makaleleler okudum ve kafam allak bullak oldu. Immigrantlik icin, orda yabancilara karsi hukumetin gelistirdigi sistem icin cok carpici yorumlar var. kanada hukumetinin iceri alana kadar 'reklami'yla iceri aldiktan sonra 'sistemi' geregi muamelesiyle cok farkli oldugunu, memleketinizdeki diplomalarin hic bir ise yaramadigini, siz orda diploma alsaniz bile once kendi vatandaslari icin calistiklarini, pek onemsemediklerini, issizligin yuksek oldugunu vs soyluyolar. yani tam bir anti-canada kampanyasi var. luften bu konu hakkinda bir bilginiz varsa aydinlatin beni tskr ederim!
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.