İstanbul'da Kanada'da Lise Eğitimi Seminerleri
  • GulcanGulcan
    Moderatör
    Yurtdışında lise eğitimi almak ya da yaz kamplarına katılmak isteyen öğrencilerimiz ve ailelerini 8-9-10 Eylül'de ofisimize davet etmek istiyorum!

Bu tarihlerde müsait olduğunuz zamanlarda gelip Victoria'daki liselerin kayıt yetkilisi Rienold Zimmer ve bizim danışmanlarımızla yüzyüze görüşebilir yurtdışında lise okumanın ve dil öğrenmenin faydaları ile ilgili olarak aklınıza gelebilecek tüm soruların cevaplarını alabilirsiniz. Ayrıca akşamları Taksim Ceylan Intercontinental'de düzenleyeceğimiz seminerlere de katılabilirsiniz.

Detaylar ve randevu almak için lütfen İstanbul Ofis'teki danışmanlarımızla temasa geçiniz.

Victoria'daki liselerle ilgili hoşunuza gideceğini düşündüğüm bir videoyu da sizinle paylaşmak istiyorum.

İletişim için:

Oktay İSLAM
    Eğitim Danışmanı, İstanbul Temsilcisi

Kanadam.com İstanbul Ofis
    İstiklal Cad. Meşelik Sk.
    Sekban Han No:6 Kat:2 D:5
    Beyoğlu, İstanbul

Tel: 0212 244 59 64
    Cep: 0537 501 19 34

Bize iletişim sayfamızdan mesaj atarak da ulaşabilirsiniz.
  • GulcanGulcan
    Moderatör
    Bu arada, arkadaslar, akliniza takilan birsey olursa ben size buradan da yardimci olabilirim.
  • Ben TOEFL sınavına girdim henüz sonucumu bilmiyorum fakat sonucumu öğrenir öğrenmez Kanada-Toronto'daki liselere başvuru yapmak istiyorum.Ne yazık ki Toronto'daki özel ve eğitimi iyi bir lise bulamadım,açıkcası hiçbir lise bulamadım.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Yalnız ben lisenin tamamını okumak istiyorum orada.Öğrenci değiştirme programıyla gitmek istemiyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim.Umarım sorularımı yanıtlarsınız.
  • GulcanGulcan
    Moderatör
    Merhaba Souloffreedom,

Isterseniz duzenledigimiz seminere gidin, liselerle ilgili detayli bilgiye ulasirsiniz. Sistemin nasil isledigi hakkinda bilginiz olur. Tamamen burslu olarak Kanada'da lise okumaniz biraz zor. Toronto'da iyi egitim alabileceginiz lise cok fazla.
  • slm ben açık lise bilisayar bilisim teknolojileri son sınıf öğrencisiyim.ama okulumu kanada da bitirmek istiyorum.orda liseye gidersem yine açık lise olrarakmı okucam yoksa örgün öretimemi gidecem.bana yardımcı olursanınz sevinirim.
  • GulcanGulcan
    Moderatör
    Burada orgun ogretime devam edebilirsiniz.
  • Üniversiteliler için yaz kampları sözkonusu mu acaba ?
  • GulcanGulcan
    Moderatör
    Cok olmasa da, evet. Aktivite sayisi fazla olan programlar var -- ya da kamp ortaminda gerceklestirilen kurslar var, onlari da tercih edebilirsiniz.
  • Merhaba.Ben açık lise öğrencisiyim,şu an 11.sınıfı okuyorum ve 18 yaşındayım.Eğitimime Kanada'da devam etmek istiyorum fakat açık lise olarak devam edebilirmiyim veya devlet liselerine kabul edilirmiyim ?
    Kabul edilmek için TOEFL hariç bir sınava girmeme gerek varmı ?
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  • GulcanGulcan
    Moderatör
    Acik lise kavrami Kanada'da pek yok, ayrica boyle bir egitimi Turkiye'den mi tamamlamayi dusunuyorsunuz? Devlet liselerine rahatlikla kabul edilirsiniz. Toefl'a gerek yok ama Ingilizce seviyenizi bilmemiz onemli.
  • Kanada'daki liselere kabul için 18 yaşını geçmemek gerektiğini okumuştum fakat galiba böyle bir şart yok.Devlet liselerine kabul edilirsem tabii ki daha iyi olur benim için.
  • GulcanGulcan
    Moderatör
    Almamater,

Sizin icin de uygunsa iletisim sayfamizdan bana ulasirsaniz durumunuzu birlikte daha detayli degerlendirip, neler yapabileceginizi konusalim.
Bu tartışma kapandı
← Tüm Tartışmalar
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.