Toronto'da Turk marketi
  • Merhaba arkadaslar, Toronto`da bulunan Turk marketlerinin yerlerini bilenler varsa adresleriyle yardimci olursaniz cok sevinirim. Ozellikle sucuk satan marketler!
    Simdiden tesekkurler
  • İzmir35,

Biraz uzakta kalsada Mississauga'da Tahsin Meat Products var. Günde 3 ton et ve et ürünleri üretimi ile bu pazarın türk üsülü öncülerinden, Sanırım fabrika satış mağazasıda açıldı yakınlarda.Yolunuz düşerse...

Tabiki bu ürünleri diğer Türk marketlerinde ve hatta büyük storelarda da bulmanız mümkün.

Ayrıca size Marché Istanbul'u da tavsiye ederim aklınıza gelebilcek herşeyi bulmanız mümkün

Toronto: 3220/Dufferin St-Unit 10A-On. M6A2T3
    Tel.: 416 782 8668
  • daha önce yazmıştım ama yine yazayım. alternatif olarak north york bölgesinde finch west ve keele kesişiminde de bir türk marketi var. adı burak market. td bank ve mc donalds ı geçtikten sonra 50 metre ileride. çalışanları da oldukça iyi insanlar.
  • Degerli arkadaslar,

Torontoda Turk marketi var olmaz mi hemde en hasindan. Masallah eski geleneklerine aynen sahip cikiyorlar yani gunu gecmis gida maddelerini uyanikca satisa sunuyorlar. Siz siz olun hicbir sey almayin. Gidin yunan marketlerine en guzelini en kalitelisini alin.

Oylesine ofke duyuyorum ki bu yanik gecinen hirsizlara. Avrupada Turk diyince uckagit, yalan dolan akla geliyor. ne yazik ki burda da bunun gibi sozde kurnazliklar yapiliyor. Canada ya gelecek kisiler Allah askina calmadan cirpmadan adam gibi insan gibi yasamaya davranmaya gelsin. Burada siz Ahmet, Mehmet, Hasan Huseyin vs vs degilsiniz burada Turk sunuz. Yaptiginiz tum cirkinlikler Turk kimligine yaziliyor bunu unutmadan gelin.

Saygilar.
  • Burak markete bugun gittim ve sahiperi çok sıcak kanlı iyi insanlar türkiyeye göre pahalı ve aynı fiyatta ürünler ama var toronto genelini düşünürsek fiyatlar iyi sayılır burası pahalı şehi sonuçta ayrıca burak markete alternatif yol isterseniz keele den 41 numaralı otobüse binip yaklaşık 1 saat yol gidebilirsiniz.İkinci alternatif finc ten otobüse binmek.Üçüncü alternatif ise downsview dan 196 numaralı otobüse binmek ki 3.cüsü bana daha yakın geldi ve daha az yorucu:)) 1 ve 3 yolları tecrübe ettim :)))
  • Jale;

bi sorum size olucak.. konu basligi farkli ama sormasam icimde kalicak:( siz Toronto da yasiyosunuz sanirim.. insaallah bi kac aya bende gelicem.. benim ogrenmek istedigim hic Turk bayanlarin calistigi bi kuafor var mi?? en azindan bi Turk bayan calissa derdimi anlatabilirim rahatlikla..
  • akin koofor var jalecim danfort ta. ama burasi oyle bir ulkeki turk turke bir derdini acamaz eger acarsa cok pahaliya mall olur bence hic deneme hep yabancilardan hayir var bu memlekette
  • slm torontoda yaşam çok uygun diyordu danışmanlarım özellikle gıda konusunda ama yazılanlardan şehrin pahalı olduğunu okuyorum? Hangisi dogru?
  • ISTANBUL MARCHE KAZIKCININ TEKI.. DANDIK PEYNIRLERI SATIYOR KILOSU 35 DOLAR, VE REZALET PEYNIR, HERSEY NORMAL FIYATIN 2 KATI. ONA GIDICEGINIZE LAWRENCE EAST`TE ARZE VAR ORAYA GIDIN, SUCUK, PASTIRMA, TURK URUNLERI ZEYTIN PEYNIR HERSEY VAR. AMA O TURK MARKET GERCEKTEN COK PAHALI, VE URUNLERI COK KOTU
  • 6 hafta oldu geleli hala Turk yemeklerini aramiyorum, halbuki hala Istanbul'da olsaydim hergun baska birsey cekerdi canim =))
    Ama itiraf etmeliyim homestayde hergun ekmek-margarin yemekten fenalik geldi.
  • Acikcasi Turk marketlerine cok isim dusmedigi icin cok mutluyum cunku hem cok kaziklar hem de TR'de hic gormedigim garip markalari satiyorlar. Hadi kirk yilda bir diyip bir sefer biseyler aldik, 1 torba abuk sabuk seye 180 dolar bayilmisdik ki esimle, esim kriz gecirdi bir supermarkette bu parayla arabalar dolusu sey alirsin diye. Ustune ustluk bir de ertesi gun ordan alip da yedigim seyden zehirlendim ve sabahi zor ettim ve aman dedim bir daha gidilmez. Biz Nazr'a gidiyoruz Arap marketi ve aradiginiz hersey var ve cogunlugu da Turk urunleri. Fiyatlari da gayet normal hatta bazi seyler buyuk supermarketten daha ucuz ama zamanla bunun dengesini kendiniz kurabilirsiniz ne pahali ne ucuz.
  • Arkadaşlar Toronto'da yada civarında bildiginiz

Kırmızı PUL biber ve bu çeşit baharatları bulabileceğim bir market varmı acaba???

Teşekkürler...
  • 2000 LAWRENCE AVENUE EAST RAMI`S MARKET.BUYUK BIR ARAP SUPERMARKETI.HERSEY VAR VE FIYATLARI COK UYGUN!
  • turk marketleri gercekten de cok pahali. cok arada sirada bizim yemeklerden yapmak istedigimde gidiyorum, onda da birkac parca urune 40 dolar gibi bir fatura cikiyor en az. eger daha ucuzsa arap marketleri tercih edilebilir. ayrica ben no frills'de turkiye'den gelme incir, lokum, yaprak sarma, patlican dolmasi gibi seyleri bulabiliyorum. bu arada 180 dolar ornegi cok fenaymis gercekten. en iyisi turk marketine gidince birseyi almadan once fiyatini sormak sanirim.
  • Nuray,
    Derdinin ne oldugunu bilmiyorum ama eger hala konusacak birini ariyorsan; ben sosyal danismanim istersen ara...905 579 8482 ex.232
  • Istanbul Market gercekten cok kazikci. ustelik tarihi gecmis recelleri falan satiyorlar, ama fiyatlarini 1-2 dolara dusurerek. Burak market'te de bazi seyler cok kazik, mesela caydanlik fiyatlarini gorunce kalbim yerinden firlayacak gibi olmustu. bir sey almadan once mutlaka fiyatini sorun marketlerde. en iyisi sadece cok gerekli seyleri Turk marletlerinden almak (mesela salcalari)
  • wilson uzerinde ELIF market var. Ben orayi cok begendim. Adam evde yapilmis hazir manti filan da satiyor. Urunlerinden hic tarihi gecmis olanina rastlamadim ve kazik degil Tavsiye ederim! Burak supermarketi ise aslaaaa tavsiye etmem cunku hepsinin son kullanma tarihi gecmis ve cok kazik!
  • aynen caydanlik fiyatlari benide sasirtmisti.
    zaten turk marketten ben bulgur ve pirinc aliyorum bazen sucuk. gerci a sunuda alayim bunuda alsyim derken en az elli dolar odeyip cikiyorum.
  • evet kardelen Elif market te guzel. Burak ta bazen baya indirim oluyor bazi urunlerde, ara sira ugramani tavsiye ederim yazacaktim ama senin tecrubelerin kotu sanirim sevmemissin:) haklisin, bazen oluyor iste.
    Doruk bulguru bende Turk marketlerinden aliyorum. puding cok fazla aliyorum bu aralar cunku normal marketlerde satilanlari begenmiyorum.dedigin gibi bir ondan bir bundan derken torbalar doluyor.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Etiketleri