Kanadam.com Farkıyla vize !!
  • Herkese merhaba,

Bundan iki ay önce dil eğitimi için kanada ya gitmeye karar verdiğimde bir sürü danışmanlık firması araştırdım ve sonunda Kanadam.com da karar kıldım. Oktay Bey ve Gülcan Hanım okulumun belirlenmesinden,şehir seçimine her türlü konuda bana çok yardımcı oldular.

Okul ve şehir seçimlerinden sonra kayıt işlemlerimi itina ile yaptılar.Vize evraklarımı toparlarken her an her dakika yanımdaydı OKtay Bey.Gecenin 12'sinde dahi kaç kere aradım ve sağolsun her soruma cevap verdi.Evraklarımın vizeye uygun halde olması için okadar değerli tavsiyeler ve yönlendirmeler yaptılarki ne kadar teşekkür etsem azdır.

Nihayetinde 5 eylülde evraklarımı konsolosluğa gönderdik ve vizem 14 eylülde elimdeydi.Bu 9 gün demek.Ama bu 9 günün içinde 2 hafta sonu yani 4 gün var.Bunlarıda çıkarırsak 5 gün gibi bir süre var.Evraklarımı okadar titizlikle hazırladı ki Oktay Bey konsolosluk 5 gün gibi kısa bir sürede vizemi verdi.Bilmiyorum bunu başka danışmanlık firmaları yapabilir miydi? Ben pek sanmıyorum.

Sizlerin huzurunda Kanadam.com 'a Oktayu Bey'e ,Gülcan Hanım'a , Tankut Bey'e sonsuz teşekkürler....

***** Kanadaya giden yol Kanadam.com'dan geçer.***** :)
  • Uzaktan Kumanda,

Yada kısaca şöyle diyebiliriz. 7 eylül Pazartesi başvurum oldu 11 Eylül Cuma günü onaylandı ve adresime yollandı..

Hayırlı olması dileğiyle ....Tebrikler!!
  • Senin vize daha hızlıymış :)))
  • Uzaktan kumanda,

Ben sizin vizenizin iş günü yorumunu yapmıştım:)) Evet vizeniz çok hızlı ve danışmanlarınızda çok hızlı ve başarılılar.
  • Pardon ''başvurum'' deyince ben sizin vizeniz olarak algıladım:)) iyi dilekleriniz için teşekkürler....
  • GulcanGulcan
    Moderatör
    Tesekkurler Uzaktan Kumanda! Tanidigim birine aslinda kim oldugunu bilmeden yorum yazmak da zormus :) Onemli olan sure degil evraklarin detayli hazirlanmasi. Eksik olunca hic tereddut etmeden red veriyorlar, bazen de su evraklari tamamlayin diye yazi gonderebiliyorlar. Vize konusu bizim icin cok hassas bir konu, psikolojik olarak da stresli.
  • Gülcan Hanım ;

Sizlerin bu konuya bu hassas yaklaşımı sayesinde sizin aracılığınızla kanadaya giden kişiler bu stresin en aza indirnmiş halini yaşıyorlar.Şöyle anlatayım;

Vizemin çıktığı gün Oktay Bey'le konuştuk.Ona vizemin geldiğini söyledim.Sanırım ses tonum çok donuk ve sıradan gelmiş Oktay Bey'e, bana ''çıktığına sevinmedin galiba ,sesin öyle gelmiyor '' diye espri yaptı.Bende ''Vize sevincini evraklarımı konsolosluğa gönderdiğimizde yaşamıştım zaten'' diye karşılık verdim.:) Gerçekten bir aksilik çıkacağını pek sanmıyordum.Önemli olanda bu sanırım.Ben hiç vize stresi yaşamadım.Bu da sizlerin sayesinde...
  • Vize almak dünyanın en stresli işi bence. Üniversite vizelerinden de zor. İktisada giriş ve genel işletme derslerinin vizelerinden ise kat kat zor.

Bu konuda kanadam.com ekibi gerçekten ummalı bir çalışma yürütüyor ve çok yardımcı oluyor.

Fakat sizlerde kanadam.com ekibi yardımcı oluyor diye işi boşlamayın, ekleyebileceğiniz ne varsa ekleyin vize dosyasına, çok iyi araştırın internetten.

Çünkü vize başvurusuna pasaportunu göndermeyen ve pasaportun ne işe yaradığını bilmeyen insanlarla tanıştım.
  • Erim,

Çok haklısın Kanadam.com her konuda destek oluyor.Ancak dediğin gibi bu destek bir yere kadar önemli olan belgelerinizin istenilen şekilde hazırlanması.Bu konuda titiz davranmak lazım.
  • Selam Arkadaşlar inşallah bende bu sıkıntılı yolda Kanadam.com ekibinin değerli yöneticilerinin Danışmanlığı ile
    vize işlemlerimi sorunsuz halledeceğime ve hedefime bir an evvel ulaşacağıma inanıyorum
  • arkadaslar aranıza yenı katıldım ınan suanda cok streslıyım lutfen yardım edın bana ben turkıyeden nısanlıma kanadaya davetıye gonderdım toronto konsoloslugu davetıyeyı acmayın ben acıcam demıs ama cocuklarda yanlıslıkla acmıslar acaba davetıye kabul olmazmı yardım edın davetıyede bır sorun yok kargo kagıdı acılmıs konsolosluk acmadan getırın demıs bır bılgı verırmısınız lutfen
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

It looks like you're new here. If you want to get involved, click one of these buttons!