Bayram Tebriği
  • Merhaba.

Başta benim Kanada'ya gelmemde, hayallerimi gerçekleştirmemde çokça emeği olan Kanadam.com ekibinden Tankut KAYA, Erinç MULLAOĞLU ve Gülcan İSLAM'ın,

Beni tanıyan tanımayan forum sakinlerinin,

Forumu takip etsede etmesede Kanada'da güzel vakit geçirdiğim, ayak üstü sohbet ettiğim, tesadüfen tanıştığım kişilerin,

Kanada'da yaşayan tüm Türkler'in,

Türkiye ve dünyadaki İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutlar, sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir bayram geçirmesini dilerim.

Saygılarımla.
  • Tüm kanadam.com forumda destek veren,tüm yazışmalarımızda merhabamız olan,olmayan dostlarımın bayramını kutlar,mesafelerin asla bu güzel coşkuya gölge düşürmesine izin vermeden ,coşku dolu bir bayram geçirmenizi temenni ederim.Öyle ya adaş Can Yücel üstadımız mesafenin tanımını çok güzel yapmış kanımca;

"Dünyadaki en uzak mesafe ,ne Çin, ne Afrika, ne de Hindistan, dünyadaki en uzak mesafe iki kafa arasındaki mesafe, yani birbirini anlamayan..."

İyi bayramlar,

Can
  • mutlu bayramlar.....

kanadada her ne kadar yapayalniz gecirsekte bayrami...... ='(
  • benim için türkiyede de bi farkı yok :) yapayalnız bi bayram.. bayram da değil aslında sıradan birgün..
  • Nerde o eski bayramlar :) :)
  • burda hakkaten bir bayram tadı yoktu =(
    ama gene de burdan herkesin bayramını kutluyorum,herkese iyi bayramlar:))
  • Herkese iyi bayramlar
    gurbette bayramın tadı olmuyor:(
  • Tüm Ramazan Bayramını kutlayan ve kutlayacak arkadaşların ve tüm insanlığın bayramlarının tekrar mutlulukla ve huzurla geçmesi dileğiyle teşekkürler, iyi bayramlar..
  • Birbirinden binlerce kilometre uzaklıkta aynı heyecanı yasayan herkese sevdikleriyle saglıklı mutlu ve huzurlu nice mutlu bayramlar diliyorum..
    İYİ BAYRAMLAR
  • ErincErinc
    Yönetici
    Tesekkurler Erim. Biz de buradaki tum dostlarimizin Ramazan bayramini kutlariz. Iyi bayramlar...
  • GulcanGulcan
    Moderatör
    Iyi bayramlar arkadaslar... Erim, cok incesin :)
    Burada gercekten bayramlarin tadi olmuyor.
  • Tüm kanadam.com ailesine iyi bayramlar.
  • Herkesin bayramı kutlu olsun Türkiye'den uzakta olmakta ailenden uzakta olmakta çok zormuş yaa allh cidden burda yaşayanlara sabır versin bayramın tadi yoktu hiç.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.