merhaba arkadaslar, ben bir fransız lisesi son sınıf ogrencisiyim, bir süredir cogu universiteyi arastırıyorum. endüstriyel tasarım veya grafik tasarım okumak istiyoru. emily carr gibi okulların zor oldugunu biliyorum. onun dısında OCAD, ACAD gibi art and design okullarıyla ilgili biraz bilgim var.. bana bu iki bölümü okuyabiliceğim, diğer uni.lere göre ucretleri daha uygun olan okul tavsiye edebilir misiniz? taksitle odeyebiliceğim daha uygun universiteler.. cevaplarınızı bekliyorum, tesekkurler şimdiden
umarım detaylı bilgisi olan birileri cevap verir. bende tasarım ve çizim üzerine bi bölüm okumak istiyorum ama kanada'da hangisi daha çok el üstünde tutuluyo pek bi bilgim yok. bu arada college'lar universitelerden baya bi uygun oluyo yabancı öğrenciler için. kanada vatandaşı dışındakilere fiyatın 4,5 katı bi fiyat çekiliyo universitelerde.
geçtiğimiz yaz görmüştüm, sanırım york universitesiyle ilgili fiyatlara bakmıştım ama emin değilim. kanada vatandaşlarına 3,4 bin CAD gösterilirken, yabancı öğrencilere yaklaşık 20 bin CAD civarı bi maliyet gösterildiğini görmüştüm. artık siz hesaplayın..
yok ben universite fiyatlarından bahsetmiştim dubber. onlar baya uçuk oluyo ama college'lar gene ortalama denilebilir. bu arada seneca college hakkında bi bilgin var mı acaba,graphic design bölümü fiyatı hakkında?
Benim Seneca college hakkinda bir bilgim yok, ama bu forumda bazi okuyan arkadaslar vardi sanirim o collegede. Hatta bir baslik olmasi lazim bu college hakkinda forumda.
kanadam.com'a yeni üye oldum ve üye olur olmaz birçok başlığı okudum. Çok yararlı bilgiler var. Öğreneceğini öğrenip gitmemiş kimse. Deneyimlerini, yaşadıkları zorlukları paylaşıp geriden gelenlere yol göstermişler. Bu yüzden ayrıca teşekkür etmek isterim. Kanada yollarına baş koyan biri olarak başlıkları okudukça oraya gitmek için daha bir şevklendim. Ben de bir kolejde(özellikle Vancouver'da) endüstriyel tasarım eğitimi almak istiyorum. Ama internetten araştırdığım kadarıyla Vancouver'da endüstriyel tasarım bölümü yok ya da ben bulamadım. The Art İnstitutes'in sayfasında bölüme ilişkin en yakın eğitim veren yeri Seattle olarak göstermişler. Vancouver'da ya da yakınındaki Victoria'da endüstriyel tasarım eğitimi veren bir kolej biliyor musunuz acaba?