Giriş Yapılmadı (Giriş)

Bize ücretsiz danışın

Uvic
Uvic
Uvic

Kategoriler

Merhaba!
Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Eğer hesabınız varsa, lütfen giriş yapın.
Eğer üye değilseniz, buraya tıklayarak yeni hesap açabilirsiniz.
    • CommentAuthorbeyza
    • CommentTime2 10 2009

merhaba arkadaslar,
    ben bir fransız lisesi son sınıf ogrencisiyim, bir süredir cogu universiteyi arastırıyorum. endüstriyel tasarım veya grafik tasarım okumak istiyoru.
    emily carr gibi okulların zor oldugunu biliyorum. onun dısında OCAD, ACAD gibi art and design okullarıyla ilgili biraz bilgim var..
    bana bu iki bölümü okuyabiliceğim, diğer uni.lere göre ucretleri daha uygun olan okul tavsiye edebilir misiniz? taksitle odeyebiliceğim daha uygun universiteler..
    cevaplarınızı bekliyorum, tesekkurler şimdiden
    • CommentAuthoraussie
    • CommentTime15 10 2009

umarım detaylı bilgisi olan birileri cevap verir. bende tasarım ve çizim üzerine bi bölüm okumak istiyorum ama kanada'da hangisi daha çok el üstünde tutuluyo pek bi bilgim yok. bu arada college'lar universitelerden baya bi uygun oluyo yabancı öğrenciler için. kanada vatandaşı dışındakilere fiyatın 4,5 katı bi fiyat çekiliyo universitelerde.
    • CommentAuthordubber
    • CommentTime15 10 2009 düzenlendi

4.5 kati cekilmiyor genelde 2 kati fazla.
    • CommentAuthoraussie
    • CommentTime15 10 2009

geçtiğimiz yaz görmüştüm, sanırım york universitesiyle ilgili fiyatlara bakmıştım ama emin değilim. kanada vatandaşlarına 3,4 bin CAD gösterilirken, yabancı öğrencilere yaklaşık 20 bin CAD civarı bi maliyet gösterildiğini görmüştüm. artık siz hesaplayın..
    • CommentAuthordubber
    • CommentTime15 10 2009

6500 kanada dolari ,holland college-prince edward island-graphic designer bolumu. iki senelik bir bolum.
    • CommentAuthoraussie
    • CommentTime15 10 2009

yok ben universite fiyatlarından bahsetmiştim dubber. onlar baya uçuk oluyo ama college'lar gene ortalama denilebilir.
    bu arada seneca college hakkında bi bilgin var mı acaba,graphic design bölümü fiyatı hakkında?
    • CommentAuthordubber
    • CommentTime15 10 2009

Benim Seneca college hakkinda bir bilgim yok, ama bu forumda bazi okuyan arkadaslar vardi sanirim o collegede. Hatta bir baslik olmasi lazim bu college hakkinda forumda.
    • CommentAuthorwren
    • CommentTime11 03 2010

merhaba arkadaşlar,

kanadam.com'a yeni üye oldum ve üye olur olmaz birçok başlığı okudum. Çok yararlı bilgiler var. Öğreneceğini öğrenip gitmemiş kimse. Deneyimlerini, yaşadıkları zorlukları paylaşıp geriden gelenlere yol göstermişler. Bu yüzden ayrıca teşekkür etmek isterim. Kanada yollarına baş koyan biri olarak başlıkları okudukça oraya gitmek için daha bir şevklendim. Ben de bir kolejde(özellikle Vancouver'da) endüstriyel tasarım eğitimi almak istiyorum. Ama internetten araştırdığım kadarıyla Vancouver'da endüstriyel tasarım bölümü yok ya da ben bulamadım. The Art İnstitutes'in sayfasında bölüme ilişkin en yakın eğitim veren yeri Seattle olarak göstermişler. Vancouver'da ya da yakınındaki Victoria'da endüstriyel tasarım eğitimi veren bir kolej biliyor musunuz acaba?
    • CommentAuthorHolygun
    • CommentTime11 03 2010

@wren

Bilgi http://oraweb.aucc.ca/pls/dcu/dcu_e3?ROWID_IN=AAAKLtAAIAAAJcUAAM adresinden alınmıştır.

BC'de istediginiz Industrial Design Bölümü 1 adet çıkmış bulunmaktadır.

http://www.ecuad.ca/ Üni web site.

http://www.ecuad.ca/programs Program web site.

Gerisi size kalmış.

buda adresi:

1399 Johnston Street, Granville Island
    Vancouver BC

Google map ile tam yeri bulurusnuz.
Yorumunu gönder
    Kullanıcı adı Şifre
  • Yorumu biçimlendir