merhaba arkadaslar.beni hatirliyosunuzdur.erti bey benden cok cekmisti:)2 aydir kanadada (calgary) yim.hersey guzel gidiyor.benim simdiki sorum su.annem benim yanima beni ziyarete gelmek istiyor.ben kendim ew tuttum.adresim belli.annemde emekli zaten.ayrica lise birinci sinifta okuyan bir kardesim we babamda turkiyede.yani bunlari yazmamin sebebi annem icin yazicagim niyet mektubunda bunlari belirticek olmamiz.sizden simdi niyet mektubu konusunda yardim istiyorum.erti bey ozellikle sizin yorumlariniz cok onemli benim icin.bana mektup konusunda fikir werirseniz ben yazip siteye koyucam.simdiden tesekkur ediyorum we yorumlarinizi bekliyorum.
merhaba dilek..bende yaklasik 2 ay oldu calgarydeyim nasil gidiyor memnunmusun ? gerci bugun sabah kalktigimda karla tanistim ve hava son gunlerde asiri soguk artik basa gelen cekilir kisa hazirlikli olmak lazim..umarim aileni sorunsuz birsekilde getirtebilirsin..selamlar
@dilek: Ailen öncelikle turist vizesine başvuracak. Turist vizesi için yazılacak mektupta da, ailen Kanada'da geçireceği süre sonunda Türkiye'ye geri döneceğini gerçekçi sebeplere dayandırarak inandırmalı. Artık bu konularda tecrübeli sayılırsın. Yardımcı oluver ailene. Bol şans.