Giriş Yapılmadı (Giriş)
Merhaba!
Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Eğer hesabınız varsa, lütfen giriş yapın.
Eğer üye değilseniz, buraya tıklayarak yeni hesap açabilirsiniz.
    • CommentAuthorbulutx
    • CommentTime1 10 2008

slm ben kapalıarşıda kuyumculuk imalatı üzerine iş yerim var bu meslek dalının canada da nasıl bir konumu var ve ne seviyede bu konuyla bilgisi olan arkadaşların fikrini bilmek istiyorum şimdiden teşekkürler cvplarınızı bekliyorum
    • CommentAuthorbulutx
    • CommentTime1 10 2008

slm arkadaşlar kuyumculuk meslegi ile ilgili iş imkanları için yorumlarınız bek..
    • CommentAuthorXBAYBARSX
    • CommentTime3 10 2008

yorum yok :)))
    • CommentAuthorburti16
    • CommentTime4 10 2008

selam bulutx...3 aydır buradayım 2-3 tane kuyumcu anca gördüm diyebilirim.oda bizim bildiğimiz türden değil aksesuar ,değerli taş satan türden dükkanlar.sanırım altın burada pek tutulmuyor
    • CommentAuthorbulutx
    • CommentTime5 10 2008

burti16 çok saol ben sadece altın üzerine degil altın gümüş veya kisinin karışımı takı üzerine imalat yaparım özel istekler gibi tam olarak hangi eyaletmi şehirmi nerdensin kardeş
    • CommentAuthorburti16
    • CommentTime5 10 2008

ben torontodayım kardeş burada olmazsa hiçbiyerde olmaz bence
    • CommentAuthorErti
    • CommentTime5 10 2008 düzenlendi

@bulut
    http://www.artistsincanada.com/php/~jewellery.php -> burada Kanada'daki bazı takı tasarımcılarının kendi ve şirket bilgileri var.
    http://www.canadianjewellers.com -> burası da Kanadalı kuyumcuların portalı

Google'da yaptığım bir araştırmanın sonucu, Kanada'da kuyumculuk, mücevherat, takı tasarımcılığı üzerine bu siteleri buldum daha fazlasını bilmem.
    • CommentAuthorbulutx
    • CommentTime6 10 2008

slm arkadaşlar ilginiz ve bilginiz< için tşler saolun varolun
    • CommentAuthornenzat
    • CommentTime29 10 2008

ben askerden yeni geldim iş armaktayım mesleğim mobilya boyacısıyım( polyesyer) türkiyede yeterli iş imkanı olmadığı ve biraz kafa dinlemek için kanadada çalışmak istiyorum bana ulaşabileceğiniz olanaklar nevzat_x5@hotmail.com 0506 963 38 96 lütfen gerçek anlamda işçi çalıştırmak isteyenler arasın
Yorumunu gönder
    Kullanıcı adı Şifre
  • Yorumu biçimlendir