Giriş Yapılmadı (Giriş)

Bize ücretsiz danışın

Uvic
Uvic
Uvic

Kategoriler

Merhaba!
Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Eğer hesabınız varsa, lütfen giriş yapın.
Eğer üye değilseniz, buraya tıklayarak yeni hesap açabilirsiniz.
  1.  
    Öncelikle herkese slm ocak 18 için vencouver plı için 6 aylık kursa gitmek istiyorum danışmanlık firması bana işyerinden aşığıda yazmış oldugum yazıyı yazdırıp basvuru belgelerinin arasına koymamı istedi 3 hafta önce basvurdugum vize için red geldi geri donecegime inanmamışlar o zaman işyerinden herhangi bir yazı vermemiştim budefa da kabul olmamasında korktugum için sizinle bu yazıyı paylaşıp yorumlarınızı istiyorum.
    Daha niyet mektubu yazamadım onuda en kısa zamanda yazıp göruslerinize sunmak istiyorum

November 10th, 2009

EMPLOYMENT AGREEMENT

The names and adressess written below are between with employer and employee. Employment agreement is made with their free will in suitable conditions. Both sides (Sirketin ismini yazın) and SERKAN DURMUS are to be remembered.

1. SIDES

EMPLOYER

COMPANY NAME : (Sirketin ismini yazın buyuk harf)
    ADRESS : (Sirket adresi buyuk harf)
    PHONE : 0090 (Buraya sirket telefonu)

EMPLOYEE

Name-Surname : .............
    Fathers Name : ..............
    Turkish Republic ID : .............
    Birth place and date : ..................
    Residence : ...................

2.SUBJECT OF THE AGREEMENT: Mr. ............ will be employed by (Sirketinizin ismini yazın) as an industrial engineer responsible for

3.DURATION OF AGREEMENT : After Mr. .............attends and studies his Intensive English Language Course at Pacific Language Institute Vancouver Canada for 24 weeks beginning on January 4th, 2010 until June 21st, 2010. His employment at (Sirketinizin ismini yazın) will be valid upon his return to country. This agreement will be valid until 31st December, 2010 in normal conditions.

4.SALARY : (Aylık maasınızı Kanada doları cinsinden yazın)

5.CONDITIONS

I want to emphasize that this agreement can be blanked by one side.

Sirket Ismini Yazin, Patrona Imzalatın
  2.  
    lutfen bir kişi cevap versin gercekten ne yapıcagımı bilmiorum 2. kez red almak istemiorum
    • CommentAuthormhayri
    • CommentTime7 11 2009

Serkan kardeş yaklaşık 1 ay önce Vancouver a geldim.Ramazan bayramından 1 hafta önce evraklarımı konsolosluğa gönderdim arefe günü vizem geldi.İstanbulda bir şirkette çalışmaktayım.Herkesin dediği gibi önemli olan döneceğine inandırmak.bizzat yaşadım ben bunu.
    Sonuç olarak bu tarz bir yazı ben vermiştim.Patronum imzalamıştı.Etkisi olmuşdur diye düşünüyorum.Eğer imkanın varsa şirketini sponsor göster bu iş de.giderlerini biz karşılıyoruz ve şu kadar ay gidip gelecek gibi bir yazı da eklersin.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.Kafana takılan başa soru varsa sorabilirsin.
  3.  
    tesekkur ederim hayri kardeş görusun için bu 2. basvurum maddi acıdan bi sorun yok yani en azından ilk red aldıgımda bana gelen yazıda mali acıdan bi red almadım sadece geri dönecegime inanmıoruz secenegini işaretlemişler.Bu sefer önceki belgelerime ek olarak işyerinden bu yazıyı ve genel mudurden referans yazısı eklicem umarım faydası olur.Bu yuzden bilmiorum dedigin gibi şirketin sponsor olmasına gerek duyarlarmı cevp yazabilsen sevinirim tessekkurler
    • CommentAuthormhayri
    • CommentTime9 11 2009

maddi açıdan bi mazeretleri yok ise gerek yok öyle birşeye doğru.genel müdürün imzası da iş görür diye düşünüyorum. sen bu belgeyi doldur tekrar dene şansını!umarım bu sefer kabul edilir başvurun.bol şans....
Yorumunu gönder
    Kullanıcı adı Şifre
  • Yorumu biçimlendir