merhaba ben basketbol antrenörlüğü yapıyorum.Canada da dil eğitimi aldıktan sonra üniversitelerin spor akademisi veya antrenörlük bölümüne girmek istiyorum.Bu bölümler hangi üniversitelerde mevcut bilginiz var mı?Türkiye basketbol federasyonundan antrenörlük linsansım var 1 yıldırda faal olarak bir kulüpte antrenörlük yapıyorum, bu benim için bi avantaj olur mu?
Birde son olarak okul ücretinin tamamını değilde bir kısmını ödesem geri kalanını gittikten sonra ödeyebilirmiyim böyle bir seçenek olabiliyor mu?Sponsor olacak kişinin göstereceği hesap bilgilerinde problemim yok yüklü miktarda para ve mal varlığı gösterebilirim.Ama kullanamam o yüzden okul ücretinin tamamını ödemek zorunda kalmam benim planlarımı 1 yıl ertelememe neden olur.
Yazı biraz uzun oldu ama okuyup bilgilendirenlere şimdiden teşekkürediyorum...
Diğer yazdıklarınla ilgili olarak bilgim yok ama, okullar kayıt yaptırdıktan sonra illa parayı derhal ödemeni istemiyolar. Zira ben ağustos ayında okul kaydımı yaptırdım, 2 hafta sonra da kabul mektubu elime ulaştı. Okulum 30 kasımda başlıyodu. Ben çeşitli sebeplerden dolayı aralığın ilk haftası ödeyebildim okul parasını. Herhangibir sıkıntı çıkartmadılar bana.
İlgilenirsen: VanWest College (Vancouver, BC)
Okuldan çok memnunum, Downtown'un tam göbeğinde kendisi. Diğer dil okulları da hep aynı lokasyondadır.