Merhaba arkadaşlar! kanadam.com sitesin uzun süredir yakip etmekteyim,herkesin emeğine sağlık öncelikle.
Sizlerin acil yardımına ihtiyacım var arkadaşlar. Ben 5,6 aydır Avustralya için bilgi toplayıp acentaların kapılarını aşındırıyodum ama bazı zorluklar olduğunu gördüm Avustralya'da.
Ben Kanada'da college'da graphic design eğitimi için başvursam benden ne gibi şeyler isterleler? Mesela Graphic Design için çizim için yeterlilik gibi sınavlar oluyomu?
Bu arada Lise mezunuyum,geçen sene üniversite hazırlığı bıraktım yurtdışı için. Yaşım 19.Şuanda bütün planlarım yurtdışı üzerine ve yardımınıza ihtiyacım var.
Ayrıca kafamda olan ve araştırdığım collegelar Niagara college ve Seneca.
Ne düşünüyorsunuz bunlar hakkında?
Dil kursu için hangi dil kursunu önerirsiniz?..College'ların dil kursu var mıdır? Varsa fiyatları çok uçukmudur?
Eğer kafama yatarsa kanadam.com'un taksim acentasına gidicem ve son dakkada olsa kanada için karar kılıcam. Bana yardım edebilicek ve college'da graphic design okumuş bi arkadaş varsa irtibata geçsin, msn'den konuşalım. Gerçekten yardıma ihtiyacım var arkadaşlar.
Teşekkür ederim şimdiden!..
Bildiğim kadarıyla grafik tasarım için Kanada 'da iki okul var. Yani danışma şirketim bana öyle söylemişti. Seneye bende gitmeyi düşünüyorum. Okul, üniversitemden ünvanı olan iki hocanın referans mektubunu, üniversitede dört yıl boyunca gördüğüm derslerin transkiptini ve iki boyutlu programları kullanabildiğime dair yaptığım işleri istedi. Çünkü ben tiridimax 3d kursuna gitmek istiyorum. O yüzden sana kesin bişey söyleyemiyorum. Danışma şirketlerine gidip sor derim.