Tanisma-Project Management Sertifika programi-humber college dil sinavi
  • Merhaba arkadaslar, 2 hafta once Eskisehir osmangazi universitesi, Makina muhendisligi bolumunu bitirdim, ve kanadam.com araciligi ile Toronto da project management 1 yillik sertifika programina basvurdum, toefl ibt sinavindan 78 aldim fakat ne yazikki bu sertifika programi toefldan 80 istiyor, Humber College in ingilizce sinavini gecmeye calisicagim acaba bu okulun sinavi hakkinda bilgisi olan var mi veya tavsiye edebileceginiz benzer dokumanlar?

Daha vize icin bile basvurmadik, sadece cok heyecanliyim, umarim her sey yolunda gider, amacim sadece biraz bilgi almak bu programda okuyanlar varsa? veya bir gorus belirtebilecek, bu programdan sonra muhendislik altyapisi ile kanada da intership yapabilcek yerler bulabilen var mi? Daha hic tecrubem de yok :S
  • @ergul arkadaşım konunuzu takip ediyorum son durum nedir? paylaşırsanız bizede yol göstermiş olursunuz.
  • Bugün bende humber college ın yetkılısıyle konustum eğer project management bolumunu bana onerde geleceği olan bır bolum olduğunu söyledı ama bu bolum bana biraz karısık geldı benım aklımda daha cok idari pozisyonlarda satılma vs gbı yönetıcılık vardı o yuzden global busıness management dusunuodum snrasında mba yapmayada olanak sağlıomus.Duyduğum kadarıyla bölüm güzel ama eğer okuyan ve tavsıye eden arkdaslar varsa bılmek ısterız.
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.