Sn.Excellans, öncelikle bu sitede bilgi arayanlara ,tüm samimiyetinizle cevap verdiğiniz ve birçok insana yardımcı olduğunuz için tüm samimiyetimle herkes adına teşekkürü borç bilirim.Size sormadan da bu başlık altında bir tartışma başlatıyorum,çünkü gerçekten her soruya samimiyetle cevap veriyorsunuz bence burdaki insanların böyle bir başlık altında toplanması ve sizin bilgi ve tecrübelirinizden yararlanmasında bir sakınca görmedim.Özel bilgilerinizi (e-mail,telefon..vs)paylaşmama konusunda kesinlikle katılıyor ve saygı duyuyorum.Bütün arkadaşlardan da bu konuda saygılı olmalarını bekliyorum.Tekrardan yardımlarınız için teşekkür ederim.
Sn.Excellans Ben ve eşim Kanada Quebec eyaletine göçmenlik başvurusu yapmak,ve Montreal’e yerleşmek istiyoruz. Eşimi ana başvurucu olarak düşünüyoruz. Eşimin Fransızcası çok çok iyi.3 yıllık bir iş tecrübesi var ve halen Fransız bir firmada satış planlama uzmanı olarak çalışmakta.Bende Selçuk Üniversitesi İşletme mezunuyum ve 2 yıldır bir şirkette Satış Sorumlusu olarak çalışıyorum.Aynı zamanda da ikimizin de İngilizcesi gayet iyi durumda.
Biz birkaç danışmanlık firmalarıyla görüştük ve eşimden ötürü şansımızın çok yüksek olduğunu ve ayrıca direkt Quebec eyaletine başvuracağımız için daha kısa zamanda sonuçlanacağını, Quebec eyaletinden kabul aldıktan sonra Federale başvuracağımızı ve Federalin de sadece sağlık,sağbıka kaydı gibi belgeleri istediğini,1Yıl içerisinde ,%99 ihtimalle kabul edileceğimizi söylediler.Sizce bu söylenenler ne kadar doğru?Bu şartlarda size göre kabul edilme ihtimalimiz nedir? Bu konuda bir danışmanlık firmasıyla çalışmaya cidden gerek var mı siz ne düşünüyorsunuz? Başvuru konusunda bildiklerinizi bizlere aktarırsanız sevinirim. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim.
Mesajini tasiman halinde, Excellans; Göçmenlik, Evlilik, Çalışma, İş Kurma ve Kanada'ya yerleşme hakkında herşey isimli baslik altinda sana yardimci olmaya calisacaktir.