Arkadaşlar Ve Yeni Üye Olacaklar
  • Genel
    Merhabalar, Bir şirketin sahip olduğu ve onların izin vermesi sayesinde, kendilerine ait web sitelerinde Forum açarak insanların hem birbirlerine yardımcı olması hemde birbirleriyle yaşadıklarının, öğrendiklerinin, tecrübelerinin paylaşılması amacıyla bu hizmeti sunmak düşüncesinde olmaları takdire şayan bir durumdur. Buraya kadar kendilerine teşekkür ediyoruz.

Fakat bizlerde bize sunulan bu imkanı bence etik ve doğru şekilde kullanmak la mükellefiz diye düşünüyorum.

Sizlerden affınıza sığınarak daha evvelde çok kez vurgulamama rağmen lütfen Bir DANIŞMAN ŞIRKETIN WEB SAYFASINDA OLDUGUMUZU UNUTMAYALIM. Ve sorularınızda, sorunlarınızda benden Danışman, Danışmanlık, Avukatlık vs. gibi görevler ve hizmetler yapan kurum ve kuruluşlar yada şahıslar hakkında yorum istemeyin. Bu hem bana ters bir durum, hemde burada bu imkanı sunanlara da yapılmış ayıp bir durum.

Diğer tüm konularda da sorunuzu yada sorununuzu sormak için başlık açmadan az bir süre kendinize ayırıp forum içinde açılmış başlıkları inceleyelim buna rağmen eğer soru yada sorununuz cevaplanmamışsa o zaman bir başlık yada konu açma durumunda olalım ki...Aynı şeyler tekrar edilmesin ve başkalarının belkide acil önemli olan soru ve sorunlarıda bu yüzden cevaplanabilmek yada çözülmek için süre kaybetmesin derim....

Saygılar,
  • merhaba exelans bey.kuşadasında oturuyorum . paslanmaz mutfak eşyaları ve krom korkuluk ve aksesuar işyerim var.buraya kanadadan tatile gelen bir türk arkadaşım benim mesleğimin kanadada çok kıymetli para getiren bir iş olduğunu söyledi.ben de bu piyasa bozukluğunda çok düşünmeye başladım açıkçası.benim oraya en kolay gitme yolum sizce nedir. sadece gitmek de değil orada kalmak da önemli. kendime ait evim işyerim var. sigortalı bir işçim ve 12 yıllık malliye kayıtlı işyerim var. evliyim bir oğlum var 4 yaşında.31 yaşındayım.dil okuluna bir yıl kaydolursam orada kalma hakkını elde edebiliyormuyum.okula başladıktan bir süre sonra orada benim mesleğimden bir işyeri beni çalıştırmak istese davetiye yada resmi iş teklifi yapsa okulu bırakıp yada okulla birlikte çalışabilirmiyim.yrdmcı olursanız sevinirim.
  • Artık gerçekten diyecek birşey bulamıyorum....:):) Bu yazı ve altına bu ...

Sizleri seviyorum :):):)

Sevgiler,Saygılar.
Bu tartışma kapandı
← Tüm Tartışmalar
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.