Toronto kiralık oda
  • Arkadaslar ,en geç nisan ayında Torontoya gitmeyi planlıyorum ve bunun içinde uygun fiyatta, mumkunoldugu kadar merkezde ,mobilyalı iyi bir oda bakıyorum. Yorum ve tavsiyelerinizi bekliyorum...
  • kijiji ve cragslist tavsiye ediyorum... :)

Gelmeden önce en ucuzundan 1 hostel kiraalamanızı tavsiye ediyorum nolur nolmaz. sokakta kalmamak için...
  • craiglist te oldukça fazla var ,..ama eğer etraftanda duyarsanız, bildirirseniz memnunolurum..
  • Arkadaşlar Forum'u yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum tartışmaları günlük takip etmeye gayret gösteriyorum şimdi konaklama konusunda
    kafama takılan bir husus var kiralık evlerin ınternet ortamında yayınlandığı bir site adresi verilmişti bu site gerçekten güncel
    yaptığım araştırmaya göre orta halli eşyalı bir evin kirası 600 - 700 CAD arası ( yada benmi yanlış anlıyorum oda fiatımıdır ? ) benim sorum şu apartman dairesi yada 2 katlı evlerdeki kiralık oda fiatları nedir ? aile yanında kalındığı zaman aylık 800 - 850 CAD bu konuda tecrübeli arkadaşların deneyimlerini paylaşmasını rica ediyorum
  • aynen bende tecrübeli arkadaşların fikirlerini duymak istiyorum.

Mart ayında Toronto'dayım :)
  • kalacagın yere göre değişir.

downtownda kalıcam dersen farklı biraz şehir merkezinden uzakta kalıcam dersen fark eder. en çok dikkat edilmesi gereken şey public transport a nekadar uzakta oldugun. en mühim şey bu. gerisi boş ben bi arakadaştan biliyorum. sabah akşam yemek aile yanı 650 dolar demişti bana. ama dedigim gibi o biraz Humber college taraflarında bilandı sanırım.
  • @holygun hızlı cevap için teşekkür ederim.
    arkadaşınız 1aylık aile yanında konaklama için 650$ mı veriyormuş?
    öyleyse bence süper
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.