Vancouver 2010 Kis Olimpiyatlari'na katilan sporcularimiza basarilar!
  • ErtiErti
    Moderatör
    Vancouver 2010 Kis Olimpiyatlari'na katilan sporcularimizdan:

Acilis toreninde bayragimizi tasiyacak ve Bayanlar Kayakli Kosu dalinda ulkemizi temsil edecek olan Kelime Cetinkaya'ya;
    Erkekler Kayakli Kosu dalindaki temsilcimiz Suleyman Oglago'ya;
    Alp Stili - Bayanlar Slalom dalindaki temsilcimiz Tugba Dasdemir'e;
    Bayanlar Artistik Patinaj dalindaki temsilcimiz Tugba Karademir'e;
    ve yine Alp Stili - Erkekler Slalom dalindaki temsilcimiz Erdinc Turksever'e

sonsuz basari dileklerimizi sunuyor ve onlarla gurur duyuyoruz.
  • Tebrikler tüm sporcularımıza... Çünkü biz ki güreş,cirit,futbolu ,son zamanlarda azıcık basketbol dışında sporu spordan saymayan milletin evlatları olarak kış sporları konusunda eğer bir avuç delikanlıyı,genç kızımızı oralara gönderip bayrağımız altında temsil ettiriyorsak bu cidden gurur duyulacak bir meseledir.
    Geçtiğimiz hafta bu sporcularımızdan Doğu'da okuyup,yaşayan bir gencin antrenmanlarını izledim.İnanın ağlamamak için zor tuttum kendimi,haberi bulabilirsem eğer netten paylaşmak isterim.İnanın o kadar zor bir durum ki, büyük kamyonların geçtiği doğuda bir ıssız otoyola paralele bir bozuk yolda ayağında kayakları sırtında koca bir araba lastiği çeke çeke giden bir sporcu ile röportaj yaptılar,insanın bu çocuk orada hiç yarışmadan ödül versinler diye isyan edesi geliyor.Teşekkürler Erti hatırlattığın için...
  • acilis torenini izliyorum su an.. tek kelimeyle mukemmel
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.