Arkadaşlar, Victoria'ya 30 dakika mesafede Sooke da, merkeze ve okullara yürüme mesafesinde,150m2, 3+1. açık plan, iki banyolu ve çok büyük bahçeli ev kiralıktır.. ilgilenen arkadaşlar 250 516 82 33 nolu telefondan mert'i arayabilirler
Merhaba mart ayında Toronto'da olacağım, ancak bahsettiğiniz yer tam olarak Toronto'da mı ya da oraya yakın mı? kalacak yeri biran önce ayarlamam gerekiyor.
benim kayıt olduğum dil okulu ILAC Toronto'da ve adresi tam olarak bu.
arkadaşların verdiği adreslerden birkaç kişiyle irtibata geçtim ancak Toronto'ya yabancı olduğum için adresleri tam olarak bulsamda gideceğim bu kursa yakın mı uzak mı kestiremiyorum.
ILAC Campus in Toronto 920 Yonge St., 4th floor Toronto, ON M4W 3C7, Canada
bir arkadaşımız bana bu konuda yardım edebilir mi? çok çok az bir zamanım kaldı vizeye başvuru yaptım, en fazla iki hafta sürer diye tahmin ediyorum. ama ev ayarlamak şart gitmeden önce, şimdi linki bulamadım ama bir arkadaş aile yanında 1 aylık konaklama ve 3 öğün yemek için 675$ ödüyormuş diye görmüştüm. Öyle birşeye hiç denk gelmedim nereden buluyorsunuz? Tamamen şans mı bu olay? Eğer aile yanı bulabilirsem o fiata kesinlikle düşünürüm. easyroommate.ca ve http://toronto.craigslist.ca araştırmalarım sonucu aile yanı konaklamayı hiç o fiata bulamadım :(
senın okulun zaten bu konaklamayı ayarlıyor eğer homestay okulunkı ucuz değilse tavsiyem yemek isteme cunku yemeklerı genellıkle kotu ve yenılmez oluyor..ayrıca 2 kısılı odaları secebilirsin...uzaktan ev bulma fikri bıraz zor...ayrıca prosedurler var tanımadığın ınsanlarla eve cıkma fikri ne kadar doğru bılmıyorum tavsiyem 1 ay homestayde kal ve bıraz bu ulkeyı tanı...
ILAC haftalık 400$ istiyor konaklama için bu paraya bir ay kalabilirim ben. Yanılıyor muyum yoksa? işi birazda maddi yönden düşünmem lazım. genede vakit ayırıp öneri verdiğiniz için teşekkür ederim.
Juggernaut, kurs alacaginiz yerin, ev tutabileceginiz bolgeye ne kadar uzak veya yakin oldugunu Google map(Google haritasindan) gorebilirsiniz. Ornegin "evin adresini" Google Map'in arama cubuguna yazin.
Ornegin;920 Yonge St Toronto,ON seklinde, ardindan gelen harita ekraninda satellite sekmesine basarak zoomlayabilir, size kucuk kirmizi balonla gosterdigi noktaya tiklayip, search nearby sekmesine egitim alacaginiz adresi yazip aratirsaniz, sol frame'de size kilometre cinsinden ne kadar uzakta oldugunu verir.
Benzeri alisveris, hastane, okul vb. seyleri de ayni sekmeden ogrenebilirsiniz. Size yazdiginiz adresin en yakininda olanlari getirir.
800 CAD uygun gibi ama biraz daha uygunu bulunabilir.
şu başlıkta http://forum.kanadam.com/discussion/857/toronto-kiralik-oda/#Item_0 @Holygun arkadaşımızın iletisini aynen aktarıyorum "kalacagın yere göre değişir.
downtownda kalıcam dersen farklı biraz şehir merkezinden uzakta kalıcam dersen fark eder. en çok dikkat edilmesi gereken şey public transport a nekadar uzakta oldugun. en mühim şey bu. gerisi boş ben bi arakadaştan biliyorum. sabah akşam yemek aile yanı 650 dolar demişti bana. ama dedigim gibi o biraz Humber college taraflarında bilandı sanırım. "
arkadaslar aranizda victoria'da olanlar varsa biraz bilgi verebilir mi? buradaki insanlarla konustugum zaman kislarin toronto'ya gore cok daha hafif gectigini ve sehrin oldukca sakin oldugunu soyluyorlar. bir de sanirim vancouver'daki gibi asiri yogun bir asyali nufusu da yokmus?