İkinci Vize Başvurusunda Nelere Dikkat etmek Gerek?
  • Merhaba arkadaşlar, siteyi uzun zamandır takip etmekteydim ve sonunda bende uye olup aklıma takılanı sizlerle paylaşmak istedim.

Ben lise mezunuyum, daha doğrusu universiteyi yarıda bıraktım ikinci senesinde. Kafamda yurtdışında eğitim vardı uzun bi zamandır. Bu hafta ya da haftaya, yani çok yakın bi zamanda 6 aylık bi dil kursuna kaydımı yaptırcam.

Acentam bana eğer Universiteyi orada okuyacaksan paket program dahilinde burdan tek seferde vizeye başvurmamı söyledi. Aslında bi çok acenta bunu öneriyor. Çünkü aldıkları parada artıyo tabi ki onların.
    Benim fikrim ise 6 aylık dil kursu esnasında orada okulları daha sağlıklı bi biçimde araştırıp, oradayken başvuru yapmak. Neticede 3,4 yıl o okulda okunacak ve okulu görmeden, etmeden, gidip konuşmadan yetkililerle karar vermek istemem.

Gösterilecek teminat, tapu vs. gibi şeylerden pek bi sıkıntımız yok çok şükür. Sizce 6 aylık dil kursu sonrası, universite ya da college için vizeye başvuru yapsam oradayken, büyük ihtimal ret mi edilirim ? Bu konu hakkında sağlıklı bir bilgisi olan var mı? Acentayla bağlantıya geç demeyin çünkü asıl kafamı onlar karıştırıyor. Sizin vericeğiniz bilgilerin önemi daha farklı.

Teşekkürler Hepinize !
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.