turkiye de serbest meslek sahibi olarak iş yapıyorum.
kanada da aynı işi devam etttirmek istiyorum.
bunun için nasıl bir yol izlemem lazım
yardımcı olursanız sevinirim.
teşekkürler
Mumkun de , degil de.. Koyacaginiz sermaye belirler bunu..
Kaldi ki Kanadalilar genelde buyuk supermarketlerden, indirim zamanlarinda alirlar lastiklerini.. Malum lastik her ay alinan birsey degil.
Oyleki 3 lastik parasina 4 taneyi alirsiniz. Genellikle (distrubutor/bayi zinciri) kotali calisacaginiz icin, aldiginiz mallar elinizde sisebilir veya zararina satmak durumunda kalabilirsin.
Riskli bir yatirimdir kisaca.. Koydugunuzu geri alamayabilirsiniz.
cvp için teşekkürler.
benim sorum.benim şartlarımda kanada ya gidebilmek ile ilgili.
2 çocuklu bir aileyiz.ingilizce ielts sınavında 4.5 -5 aldım.buda puanımı yeterli kılmadı.
o yüzden normal başvuru için yeterli değiliz.
başka seçenekler arıyoruz.
iş ile ilgili sorum bu yüzden di.
işimi oraya taşımak ... giriş için bana imkan sağlarmı kısacası....
teşekkürler
bılgı sayıbı olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım. canadada 1 yıl once bır restorant actım ve ısler ıstedıgım gıbı gıtmedı suanda ısyerını kapatmak ıstıyorum tabı odenmemıs vergılerımde var nsl bır yol ızlenıyor hıc bılmıyorum.kapanıs ıslemlerınde sızce vergı borcundan dolay sorun cıkarmı yada ıflas mı etmelıyım .tesekkurler,
Fatasoy - Yatirimci gocmenlik dusunebilirsiniz ya da is kuracaginizi soyleyerek gocmenlige basvurmaniz da mumkun. Dilerseniz sizi lisansli bir gocmenlik dansimani ile gorusturebilirim.
Hamit - Mutlaka "Business Law" konusunda uzman bir avukat ile gorusup haklarinizi ogrenin. Iflas etme karari oyle kolay bir karar degil. Sonraki hayatinizi cok etkiler, o yuzden iyi dusunerek almaniz sart.