Giriş Yapılmadı (Giriş)

Bize ücretsiz danışın

Uvic
Uvic
Uvic

Kategoriler

Merhaba!
Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir. Eğer hesabınız varsa, lütfen giriş yapın.
Eğer üye değilseniz, buraya tıklayarak yeni hesap açabilirsiniz.
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime7 03 2010

tekrar herkese selamlar..
    arkadaslar ben halifaxtan ottawaya gittim.gitmisken pasaportumun tarihini uzatayim dedim gerci surenin bitmesine 7 ay vardi ama gitmisken turk konsolosluguna gideyim dedim.neyse gidip buldum adresi yetkillilere durumu anlattim bana form verdiler doldurduktan sonra icerideki giseye verdim.yapraklari bittigi icin yeni defter dediler ok dedim.daha sonra hanimefendi dedi ki terhis belgesini goreyim.dedim yok yanimda sanirim vizeyi alirken kanada konsoloslugu aldi ve geri vermediler.olmaz dedi terhis belgesi sart dedi.
    neyse lafi uzatmadan kafam atti sasirdim kaldim ben askerligi yapali 15 yil olmus konsolosluk bunu online olarak da bilebilir.resmen sacmalik ben kaybededebilirimde yillarca nasil cebimde tasiyacam bunu devlet bilmiyormu askelik yapip yapmadigimi anlamadim dogrusu.
    sormak istedigim ben buradayken nasil ederimde terhis belgesini bulurum bilen varsa cevaplasin lutfen
    tesekkurler simdiden
    • CommentAuthorkanada451
    • CommentTime7 03 2010

Ali1
    Merhaba, yazdıklarında ne yazıkki haklısın ama diyerek.....Yapacagınız eşiniz, anneniz yada babanız ilgili askerlik şubenize gidip sizin nufus cüzdanı bilgilerinizle bu evragı alıp(Merak etmeyiniz Askerlik Şubesi bu konuda yardımcı oluyor) ya size yada +1-613-7893442 numaralı faksa faks çekmeleri yeterlidir.
    • CommentAuthorali1
    • CommentTime7 03 2010

cok tesekkur ederim excellans
    her zaman oldugu gibi yine hizir gibi yetistin cevap yazdin.ne diyeyim allah ne muradin varsa versin bu kadar insana tek tek cevap yazip yardimci oldugun icin eminim herkesin hayir duasini aliyorsundur.kolay gelsin hayirli gunler excellans hayirli gunler
    • CommentAuthorkanada451
    • CommentTime7 03 2010

Ali1
    Teşekkürler,ne demek,dualarınız içinde sonsuz teşekkürler hepimize hayırlı günler.
    • CommentAuthorErti
    • CommentTime7 03 2010

@Ali1

Konsolosluk benim de terhis belgemi vize başvurusu sonrası geri göndermedi. Gerçi salaklık ben de ya, fotokopisi yerine orjinalini yolladım. Neyse, Excellans'ın da dediği gibi, ailen askerlik şubesinden, durum belgesi alabilir. Durum belgende de askerliğini tamamladığın yazacağı için, büyükelçiliğe gönül rahatlığıyla sunabilirsin. Keza ben de öyle yaptırıyorum.
    • CommentAuthordoruk
    • CommentTime7 03 2010

askerlik terhis belgesi? :) aslini asla kimseye vermem :):) ... valla devlet sen askerligini yapmamissin kalk gel yap derse ne yaparim :):)
Yorumunu gönder
    Kullanıcı adı Şifre
  • Yorumu biçimlendir