Vancouver'da spor bölümü
  • Selamlar..Mayıs ayında 3 aylık bir dil kursu için vancouver'a gidiyorum.Daha sonrasında yine vancouver'da bir üniversite programına başlamak istiyorum fakat ögrenmek istedigim bir kaç şey var.İlk olarak whistler'da hiç college yada universite var mı ? Birde Kanada'da spor bölümü ne olarak geçiyor ve whistler yada vancouver'da spor bölümleri olan college yada universite var mı ? şimdiden çok teşekkur ederim,kolay gelsin.
  • vancouver da comusan college'de sporla ilgili spor yönetimi ve fitness,aerobic öğretmenliği gibi bölümler vardı birde rekreasyon bölümü sporla ilgili.Bende basketbol antrenörlüğü aradım fakat danışmanların bilgisizliği sayesinde hiçbişi bulamadım sadece kanadam.com danışmanlık bana comusan college'ı önermişti.
  • peki burdan mezun olursak 4 yıl mezunu olarak sayılıyomuyuz nası oluyo?
  • bunlar 2 yıllık bölümler.Ama bildiğim kadarı ile 2 yılı tamamladıktan sonra gittiğin college'la anlaşmalı olan üniversiteye devam edebiliyorsun ve 4 yıllık okul mezunu oluyosun...yanlışsam düzeltin tam olarak hatırlayamadım bu kısmı.
  • @brsdmn

Yanlış değilsin.

Ancak notlarının yüksek olmasının bu transfer sırasında etkisi çok yüksek olacaktır.
  • peki bu bolumlerin adi tam olarak ne olarak geçiyo hiç bi üniveritede sporla ilgili bi bölüm göremedim:S
  • aynı şekilde bende göremedim ve acentelerde bu konudan bi haber.Bu forumda da daha önce bu soruyu sorduğumda bir bilgi alamamıştım.Sen hangi spor dalı için gitmek istiyorsun?
  • snowboard için istiyorum ama olup olmadığından bile haberim yok..
  • üniversitelerde bu şekilde spor dalı eğitimi yoktur.Ancak girdiğin üniversitede iyi bir sporcuysan o sporu yaparsın iyi antrenörlerden eğitim alırsın anca bu şekilde olabilir.
  • işte onu ögrenmek istiyorum yani snowboard bölümü olmadıgını biliyorum ama spor bölümünde hangi dersleri aliyosun falan filan..
Kanadam.com'a danışın!
24 saat içinde yanıt alın

Merhaba, Yabancı!

Forumda yazabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.