Merhaba arkadaşlar,
Eşim Kanada'da kanada vatandaşı orada çalışıyor Bir çocuğumuz var bizi de yanına aldırmak istiyor ama işlemleri oradan birlikte halledelim diye öncelikle bizi davetiye gönderip turist olarak aldırmak istiyor,Şimdi bilgisi olan arkadaşlardan ricam öncelikle vize için neler gerekir,eşim ve benden istenecek evraklar yani,daha sonra vize alabilirmiyim ve şayet alırsam ben oradayken işler daha hızlı yürür mü ve son olarak da tüm bu işlemler yaklaşık ne kadar zaman alır?
Teşekkür ederim,peki eşimin davetiye yollaması için nasıl bir yol izlemesi gerekli benden ve ondan ne gibi evrak istiyorlar bilginiz var mı? Vize alamama şansım olabilir mi?Birde ben oradayken bizim işlemlerimizi aile birleştirme yasası ile yürütülecekmiş bu işlemler ne kadar zaman alır bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımını bekliyorum teşekkürler
Hera Öncelikle, Dubber arkadaşımız 100% haklı, Holygun ise kısmen...
Eşiniz size davetiye yollayabilir sizde Türkiye'ye geri döneceğinizi belge ve statü olarak desteklerseniz Turist vizesi alma şansınız 5%..... Ayrıca diyelimki bu yüzde içine girdiniz eşinizin oradan size yapacağı başvurunun sizin oraya gitmenizle vesaire alakası yok. Böyle başvurursa minumum 24 ay garanti veriyorum bekleme süreniz olacaktır. Ayrıca bu yüzden bu süreçte hep turist vizenizi uzatmanız gerekecektir. 2. Şık eşiniz direkt oradan size sponsorluk başvurusu yapar sizde azami 9 ay içinde Perminant Resident olarak elinizi kolunuzu sallayarak Kanada'ya giriş yaparsınız.
Holygun'ın dediği gibi eşinizle beraber diğer konu başlığını güzelce okuyun size lazım olan herşeyi orada bulacaksınız.
Öncelikle yardımlarınız için teşekkür ederim,eşim ile konuştum ve bu işler için profosyenel yardım almaya karar verdik yani tüm bu işlemleri bizim adımıza yürütecek bir firma ama açıkcası bu konuda çalışan firmalara güvensiziz çevreden duyduklarımız ,okuduklarımız v.s bizde güvensizlik yarattı . Tavsiye edeceğiniz kişi veya firmalar var mı?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Hera Merhaba, yukarıda size yazdığım yazıda şu kısmı okudunuz mu ? ''eşinizle beraber diğer konu başlığını güzelce okuyun size lazım olan herşeyi orada bulacaksınız''