ne cok genelleme yapiyorsunuz... bes parmagin besi bir olmadigi gibi her Turk insanin yetistirilme tarzi da bir degil, yani kibari da var kabasi da var ama oyle seyler yaziyorsunuz ki sanki tum Turkler hayatinda hic bir sey gormemis kaba saba insanlar... etnik ayrimcilik yapmak istemem o yuzden sunlar ya da bunlar demiyorum ama oyle insanlar var ki konusamayacaginiz turden...onlar yaninda kaba dediginiz Turkler insana kibar geliyor...
terapistboy, senin terapiye ihtiyacin var sanirim. Once yazilanlari okumani ve anlamini tavsiye ederim. Nasil bir tarzla yazildigina dikkat edin. Tartismayi bilmeyen bir toplum oldugumuzu kasdetmistim. Ama senin bunu evire cevire susleyip, allayip pullamanda ispati olmus. kal saglicakla..
Ortalik karisiyor, ben hata yaptim cok konustum yine, benim sucum :( Doruk senin bi kac cumlenden ne demek istedigin pek anlasilmiyordu terapistboy'da seni yanlis anlamis olabilir daha uzun cumleler kurmalisin.
Tahminime gore yasca hepinizden buyugum 47. Bu kadar sinirli ve gergin olmaya Gerek you hayat guzel ve stresin hicbir faydasi yok. Aslinda kanada gibi dunyanin bir ucuna gelip burada okumaniz calismaniz beni bir turk vatandasi olarak grurlandiriyor. Benim elestirim toplumumuzu elestirirken kendimizide asagilamis oldugumuzdu bu nedenle yorum yaptim. Umarim vancouverde akrsilasir sohbet ederiz.
Doruk benim sayfamda yazdigin bir tek kelime var o da tipik Turkish ornegi !! bunun anlasilir yani ne ise bende onu anladim hepsi bu ve seni terbiyeni muhafaza etmeye davet ediyorum !!!beni tanimaz etmezsin senin haddinemidir ki benim neye ihtiyacim olup olmadiginin kararini verme yetkisi yada onerisi ??? haddini bil bu yeter...
Terapist, sen cumleden bunlari anladiysan yazik senin aldigin egitimlere. bosa gitti ketan helva. Bak ne kadar hakliymisin, tipik turkish orneginin en basindasin.... biraz dinlen sakinles ve oyle dusun...OK?